Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Burgemeester Van de Wiele Stadion
Tubeke alleen aan de leiding
Dirk Pieters

Tubeke komt na de overwinning in en tegen Deinze alleen aan de leiding. Het heeft nu Ă©Ă©n punt meer als Bergen.

Tubeke begon het beste aan de wedstrijd en na amper acht minuten duwde De Broyer een voorzet van Buelinckx voorbij doelman Denys, die toch de voorkeur kreeg op Vandenbossche.
De doelman van Deinze kreeg twintig minuten later de hulp van de lat op een vrije trap van Fernandez
Rond het halfuur kreeg Deinze een serieuze opdoffer te verwerken. Topschutter Coulibaly viel uit na een contact met Neels. “Patellapees afgescheurd en out voor de rest van het seizoen”, zuchtte trainer Mestdagh na de wedstrijd. Deinze liet de moed niet zakken en Grozdanic kreeg nog een kans, maar zijn schot kwam in het zijnet terecht.

De tweede helft was ronduit saai. Een vrije trap van Debreuck, door doelman Fransquet uit de winkelhaak geduwd, was nog Ă©Ă©n van de weinige lichtpuntjes in de tweee helft.
Twintig minuten voor tijd werd bezoeker Saiti uitgesloten. De thuisploeg kon, met elf tegen tien, geen enkele mogelijkheid afdwingen. Sbaa kon in de toegevoegde tijd de score verdubbelen op een van de vele counters. 0-2 bleef ook de uitslag.

De eindconclusie van Mestdagh was best eigenaardig te noemen. “We kregen de twee beste kansen van de match”, aldus de Deinze-trainer.