lomLommel SK
berBergen
Datum: 18/02/2006 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Stedelijk Sportstadion
Bergen alleen leider na overtuigende winst
Giovanny Saelens
| 0 reacties
Bergen alleen leider na overtuigende winst
Foto: © SC

Zaterdagavond namen beide leiders in tweede klasse het tegen elkaar op. Vijfduizend toeschouwers zagen hoe KVSK United door Bergen werd vernederd. Het werd 0-4.

De Henegouwse ploeg kwam ook het best uit de startblokken. Rabesandratana mocht een vrije trap nemen. Die kwam aan bij Dahmane, maar zijn schot werd gered door Boyen. Maar de actie was nog niet afgelopen want sluipschutter Njock stond op de loer. Hij knalde de herneming zonder problemen in het doel van Boyen. 
Er was bijna een halfuur gespeeld toen ook de thuisploeg kon dreigen. Waligora werd door Scheelen de ruimte ingestuurd, maar zijn schot belandde in het zijnet. Ook aan de overkant bleef het niet rustig voor doel. Dahmane kon schieten, maar Boyen redde. 
Even later haalde Mirri United-speler Pereira neer, maar scheidsrechter Verbist zag niets. KVSK United bleef op zoek gaan naar de gelijkmaker. Euvrard schoot net naast. Ruststand 0-1.

Uitblinker Dahmane kon net na de rust Cordaro ruimte bieden en die werkte rustig af. Alle hoop bij de thuisploeg viel weg toen Njock zijn tweede van de avond tegen de netten kon prikken.
KVSK United leek niets meer terug te kunnen doen na de 0-3. Cordaro trapte eerst nog op de paal, maar later lukte het wel om zijn tweede te maken. Eindstand 0-4. [AN]

Vooraf