Voor Wim Mennes ging het vandaag iets te snel. De 40-jarige middenvelder wordt vervangen door Cyril Brice Ntambwe.

Pietermaat komt goed weg met geel als hij de doorgebroken Prince Rajcomar neerhaalt.
De vrijschop levert niets op, maar Beerschot-Wilrijk is meteen gewaarschuwd.
8

Goal
Doelpunt van Euloge Placca Fessou (Onbekend Onbekend)
De eerste kans is meteen raak! Uitgerekend ex-Oosterzonenspeler trapt vanuit de tweede lijn knap binnen: 1-0!
11
Beerschot-Wilrijk dwingt een hoekschop af. Oosterzonen komt nauwelijks over de middellijn.
11
Bijna 2-0! Kapitein Hernan Losada trapt een perfecte voorzet van Fessou Placca op de vuisten van doelman Panagiotis.
14

Goal
Doelpunt van Kevin Geudens (Alexander Maes)
Kevin Geudens scoort in de 'Tim Nicot'-minuut. Hij duwt een geloste voorzet van Alex Maes simpel binnen.
20
Prachtige aanval van Beerschot-Wilrijk! Een dubbele een-twee tussen Messoudi, Losada en Placca. Het schot van Messoudi is te zwak. Beerschot-Wilrijk is aan het freewheelen.
22
Placca haalt vanuit een erg schuine hoek uit. Panagiotis duwt in corner.
24
Oosterzonen steekt de neus eens aan het venster. Toon Janssen mag ver lopen met de bal, maar zijn schot vliegt hoog over.
27
Oosterzonen krijgt een vrijschop op een interessante plek. De torens schuiven mee naar voor.
28
Het levert de bezoekers niets op. Beerschot-Wilrijk is nog niet in de problemen gekomen.
31
Demba Janneh is de opvallendste man bij de bezoekers. Onder zijn impuls dwingt Oosterzonen een eerste hoekschop af.
35
De wedstrijd lijkt al gespeeld, maar de sfeer zit er goed in. Zelfs in de hoofdtribune gaan de handjes op elkaar en wordt er meegezongen.
39
Beerschot-Wilrijk loert op de counter. De dieptepass van Maes richting Placca is net te hard.
42
Een verrassende zwieper van Dehond wordt door Clepkens onorthodox uit doel gehouden. Hoekschop.
44
Clepkens moet aandachtig zijn op een korte terugspeelbal. Hij keilt de bal buiten.
44
Een schot van uitblinker Janneh verdwijnt in hoekschop. Oosterzonen dringt nog aan in het slot van de eerste helft.
45
Op de tegenaanval rollen François en Messoudi de hele linkerflank van Oosterzonen op. De Waalse rechtsback kan net niet afdrukken. Knappe counter!

Scheidsrechter
Rust
KFCO Beerschot-Wilrijk - Oosterzonen: 2-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
48
Tijdens de rust zagen we Simon Vermeiren even dollen met zijn ex-ploegmaats. Krijgt de aanvaller vandaag speelminuten van Marc Brys?
51
Geweldige kans op 3-0. Maes stuurt Placca in het straatje, maar Ladas Pangiotis keert zijn poging.
51
En nog een kans! Van den Bergh knikt een hoekschop van Messoudi een metertje over.
55
Maes snijdt naar binnen en knalt van ver met links. Panagiotis bokst weg.
56
Grote kans voor Oosterzonen. Dehond zet zich sterk door, maar haalt er alleen maar een hoekschop uit.
57
Opnieuw Placca! Dit keer is het Pietermaat die hem alleen voor de goal zet. Zijn hard schot verdwijnt in het zijnet. Hoekschop.
58
De hoekschop valt voor de voeten van François die het vanop zo'n 30 meter vol risico probeert. Zijn schot zoeft naast.
61
Vervangen Joren Dehond
Ingevallen Fallou Fall

Joren Dehond wordt vervangen door aanvaller Fallou Fall. Oosterzonen wil nog wat proberen.
63
Geudens kan net niet bij een voorzet van Messoudi. Panagiotis duwt weg.
63
Prychynenko kopt een hoekschop van Losada nipt naast. Beerschot op zoek naar een derde doelpunt!
65
Kenny Thompson is aan het opwarmen. Het publiek begint spontaan zijn naam te scanderen. Krijgt de sympathieke vleugelverdediger nog eens wat speelminuten?
67
Placca probeert het nog eens, maar zijn plaatsbal mist precisie.
69

Goal
Doelpunt van Hernan Losada (Hernan Losada)
Ja, dag moeder. Hernan Losada dwingt een vrijschop af en gaat zelf achter de bal staan. Hij krult de bal heerlijk over de muur pal in de winkelhaak: 3-0!
70
Vervangen Prince Rajcomar
Ingevallen Redouan Benhamou

Behamou Redouan komt Rajcomar Prince aflossen.
71
Vervangen Mohamed Messoudi
Ingevallen Simon Vermeiren

Vermeiren krijgt twintig minuten tegen zijn ex-ploeg. De aanvaller vervangt Mo Messoudi.
72
En het was bijna meteen prijs voor Vermeiren! Zijn stiftbal gaat centimeters naast.
79
Clepkens houdt Oosterzonen van de eerredder. Hij houdt Demba Janneh van een treffer.
80

Goal
Doelpunt van Fallou Fall (Toon Janssen)
Oosterzonen was er al enkele keren dicht bij, maar nu is het raak. Fallou Fall duwt een poging van Toon Janssen over de lijn: 3-1.
82
Vervangen Guillaume François
Ingevallen Kenny Thompson

Het publiek krijgt wat het wil: Kenny Thompson vervangt een uitstekende Guillaume François.
83
En Kenny knalt meteen een bal roekeloos buiten. Het Kielse publiek kirt van de pret.
85
Wat een moment! Het stadion veert recht als de tussenstand van Roeselare - Antwerp (1-1) doorsijpelt.
86
Vermeiren opnieuw dicht bij een treffer! Zijn volley wordt gepareerd door Ladas Panagiotis.
87
Vervangen Euloge Placca Fessou
Ingevallen Vlad Rusu

Doelpuntenmaker Fessou Placca krijgt een applausvervanging. Vlad Rusu is zijn vervanger!