Volg de match tussen Beerschot en SK Deinze live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vervangen Alexander Maes
Ingevallen Euloge Placca Fessou

19:57
De sfeer zit er al goed in voor de wedstrijd. De Beerschot-supporters zullen uiteraard ook aandachtig volgen wat er op Schiervelde gebeurt tussen Roeselare en Antwerp!
1
KFCO Beerschot-Wilrijk-SK Deinze: 0-0
2
Marc Brys heeft door de schorsing van Jimmy De Jonghe links achteraan geopteerd voor Jan Van Den Bergh. Prychynenko en Swinkels staan centraal. Bij Deinze is ex-Club en - Genkspeler Hans Cornelis de bekendste naam.
7
Beerschot-Wilrijk steekt voorzichtig de neus aan het venster, maar Deinze-doelman Vandenberghe is nog niet in actie gekomen. De bezoekende fans houden er alvast de sfeer in!
10
Het spel ligt al twee minuten stil. Deinze zal noodgedwongen snel moeten wisselen.
12
Vervangen Gauthier Libbrecht
Ingevallen Christophe Martin-Suarez

Gauthier Libbrecht kan niet meer verder en wordt vervangen door Christophe Suarez-Martin.
14
Gelegenheidslinksachter Jan Van Den Bergh dwingt een hoekschop af, maar Beerschot-Wilrijk speelt die slordig uit. Voorlopig nog geen hoogstaande wedstrijd op het Kiel.
16
Mo Messoudi krijgt de handen op elkaar na een heerlijke panna. Voorlopig het schaarse hoogtepunt van de wedstrijd.
20
Messoudi is de bedrijvigste man bij de thuisploeg. Hij zet Vlad Rusu alleen op weg naar doel, maar die heeft te veel tijd nodig. Weg kans.
20
Op de tegenaanval trapt De Neve vanuit een scherpe hoek hoog over. De match lijkt eindelijk op gang te komen.
21
En opnieuw een kans! Losada trapt een voorzet van Messoudi slapjes in de handen van Vandenberghe.
24
Clepkens moet een eerste keer plat. Hij heeft geen probleem met de zwakke poging van Lennart Mertens.
24
Een voorzet van Van Den Bergh waait tot bij Maes, die net niet bij de bal kan. De match gaat nu goed op en neer.
25
Antwerp staat 0-1 voor op Roeselare. Het is even muisstil op het Kiel.
30

Goal
Doelpunt van Jerôme Mezine (Lennart Mertens)
Deinze komt op voorsprong! Lennart Mertens kapt en draait, maar de bal belandt voor de voeten van Jerôme Menzine die niet twijfelt: 0-1!
35
Wat een kans! Messoudi wordt door Van Den Bergh alleen voor de Deinze-doelman gezet. Messoudi omspeelt de doelman, maar trapt nadien in diens handen.
39
Hoekschop voor Deinze: Delacourt kopt hard naast.
44
Beerschot-Wilrijk probeert het via de flanken, maar de voorzetten van Messoudi en Van Den Bergh vliegen vaak te ver. Deinze lijkt met een voorsprong de kleedkamer in te trekken.
45
Neen, het was geen geweldige eerste helft op het Kiel. Deinze staat 0-1 voor en dat is niet gestolen. Beerschot-Wilrijk speelde zijn slechtste eerste helft in maanden.

Scheidsrechter
Rust
KFCO Beerschot-Wilrijk - SK Deinze: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
51
 Gele kaart voor Jan Van Den Bergh

54
Beerschot-Wilrijk kwam met veel aanvalslust uit de kleedkamer, maar Deinze staat goed. Dit wordt niet gemakkelijk voor de Brys-boys.
55
Invaller Placca is er dichtbij! Hij draait zich vrij van Cornelis, Vandenberghe tikt zijn schot in hoekschop!
56
 Gele kaart voor Lennart Mertens
Terecht geel voor Mertens na een slag in het gezicht van Swinkels.
58
Vervangen Kevin Geudens
Ingevallen Jaric Schaessens

Marc Brys wisselt voor het uur voor de tweede keer. Jaric Schaessens komt in de plaats van Kevin Geudens.
59
 Gele kaart voor Christophe Martin-Suarez
Domme gele kaart voor wegtrappen.
61
 Gele kaart voor Hernan Losada
Losada toont de scheidsrechter zijn gehavende been na een felle tackle, maar krijgt zelf geel.
61
Opnieuw NET niet voor Fessou Placca, die werd diep gestuurd door Losada. Zijn poging zoeft enkele centimeters naast. Het publiek gelooft er nog in.
62

Penalty
Penalty voor SK Deinze
Tom Pietermaat trekt aanvaller Mertens neer in de zestien. Strafschop voor Deinze.
63

Gemiste penalty
Jerôme Mezine mist penalty
Mika Clepkens pakt de penalty van Jerôme Menzine. Het blijft 0-1!
64
Wat gaan we hier nog allemaal zien? De match ontploft!
66
Deinze gaat potig spelen. Cornelis trapt na op Messoudi, maar de scheids heeft niets gezien.
67
En opnieuw Placca! Dit keer peert hij met links hard naast.
69
 Gele kaart voor Benjamin Delacourt
Deinze begint veel kaarten te verzamelen. Delacourt krijgt geel voor een professionele fout op Losada.
73
Clepkens gaat goed plat om een afstandsschot van Mezine. Deinze loert op de counter!
75
Messoudi lijkt rijp voor een wissel.
77
Antwerp komt op een 1-2 voorsprong in Roeselare. Het geloof in het falen van de grote rivaal ebt volledig weg bij de supporters op het Kiel.