Herbeleef Beerschot - WS Bruxelles (1e nationale)

Volg de match tussen Beerschot en WS Bruxelles live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

20:37
Beide ploegen stonden al vijf minuten klaar op het veld, maar de scheidsrechter roept iedereen weer naar binnen. De match had al tien minuten bezig moeten zijn.
1
KFCO Beerschot-Wilrijk-WS Bruxelles: 0-0
3
De wedstrijd is met een kwartier vertraging dan toch begonnen.
3
Beerschot-Wilrijk trekt meteen het laken naar zich toe.
4
Verrassend: Tom Pietermaat, die deze week nog een nieuw contract tekende, zit op de bank. Jaric Schaessens staat met Kevin Geudens centraal op het middenveld.
8
Het is voorlopig wachten op de eerste kans!
9
John Bico heeft zijn oranje troepen met een erg defensieve opdracht de wei ingestuurd.
10
François zet scherp voor, Placca kan er net niet bij. Beerschot-Wilrijk dringt aan.
11
Placca met een mislukte omhaal na een steekpassje van Losada. De bal dwarrelt over en naast.
12
Prachtige aanval over verschillende stationnetjes, maar het levert geen doelkans op.
13
De oranje dubbele muur houdt voorlopig stand. Hoe lang nog?
15
Twee minuten applaus tegenwoordig? In minuut 13 gingen de handen al op elkaar voor Marc Steenackers, in minuut 14 nog eens voor Tim Nicot.
16
Beerschot-Wilrijk komt met de schrik vrij. Jan Van den Bergh glijdt uit in de eigen rechthoek, maar Bruxelles kan niet profiteren.
19
De verzamelde journaille kwam er intussen achter dat de opstelling van Bruxelles langs geen kanten overeenkomt met de namen op het wedstrijdblad.
21
Eerste échte kans van de wedstrijd. Losada stuurt François diep, maar zijn schot wordt nog afgeblokt. Hoekschop.
25
Intussen stak ook WS Bruxelles een paar keer de neus aan het venster, zonder gevaar voorlopig.
26
Heerlijke actie van Maes. Hij slingert zich langs vijf spelers en opent op Messoudi. Geudens kan onvoldoende bij diens voorzet.
30
Opnieuw een gevaarlijke aanval over links. De Jonghe zet scherp voor, Placca kan er net niet bij!
31

Goal
Doelpunt van Jaric Schaessens (Alexander Maes)
Op het halfuur is het prijs! Jaric Schaessens is er als de kippen bij om een schot op de paal van Maes in de rebound binnen te trappen! Duidelijk een grote opluchting voor de thuisploeg!
32
Wat zal Bico nu doen? De Fransman staat hevig te gesticuleren voor zijn bank. Beerschot-Wilrijk is heer en meester.
40
Messoudi snijdt nog eens naar binnen. François komt een paar schoenen tekort om bij zijn voorzet te geraken.
41
De wedstrijd kabbelt vrolijk verder. Neen, dit is geen reclame voor het amateurvoetbal.
45+1
Toch nog een kans. Het is opnieuw Maes die zich goed doorzet, hij bedient François maar die besluit hoog over. We gaan rusten met 1-0.

Scheidsrechter
Rust
KFCO Beerschot-Wilrijk - WS Bruxelles: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
49
Maes trapt van erg ver een vrijschop rechtstreeks op doel. Geen gevaar voor doelman Dupré.
57
Intussen zijn we alweer tien minuten bezig in de tweede helft. Er is nog niks gebeurd.
60
Daar is WS Bruxelles nog een keer. Nummer 45 trapt van erg ver over.
62
Vervangen Mohamed Messoudi
Ingevallen Simon Vermeiren

66
Dit moet zowat de saaiste thuiswedstrijd van Beerschot-Wilrijk van het seizoen zijn. Geen kansen, geen beleving, geen schwung.
69
Placca trapt met links op doel, maar te zwak en van veel te ver.
73
Nog eens een doelkans(je). Maes trapt in de armen van Dupré.
75
Nog ene kans(je). Losada trapt een aflegger van Maes via een Brussels been in de armen van de doelman. Kan Beerschot-Wilrijk deze makke vertoning wat extra glans geven?
77
Even schrikken! Maes kopt slecht terug, Swinkels kan ternauwernood redding brengen.
81
Placca probeert het nogmaals van ver. Zijn schot waait hoog over.
87
Vervangen Kevin Geudens
Ingevallen Tom Pietermaat

88

Goal
Doelpunt van Hernan Losada (Penalty)
Dan toch 2-0. Na handspel van een bezoekende verdediger floot de ref strafschop. Losada faalt niet: 2-0.
90+2
Maes krijgt nog een ultieme kans op de 3-0. Hij omzeilt de doelman, maar besluit dan naast. Het blijft 2-0.