KFCO Beerschot-Wilrijk-SV Oudenaarde: 0-0
De sfeer zit goed in een zonnig Olympisch Stadion. Beerschot-Wilrijk kan bij winst het seizoen afsluiten met 80 op 90.
Maes blijft liggen na een gemene en vervelende tik van Dempsey Vervaeke. De scheids houdt de kaarten wijselijk op zak.
De eerste kans is voor Beerschot-Wilrijk, maar het afstandsschot van Messoudi zoeft hoog over.
11
Placca en Messoudi komen dichtbij het openingsdoelpunt. Het publiek gaat er nu vol achter staan!
15
Demspey Vervaecke brengt ei zo na de bezoekers op voorsprong. Hij snoept de bal af van een blunderende Jan Van den Bergh, maar die keert tijdig terug en houdt de bal met de hulp van Mika Clepkens uit zijn doel.
17
Leuke pot voetbal die goed op en neer gaat voorlopig!
23
Een verre inworp van Van den Bergh waait voor bij alles en iedereen: hoekschop.
23
Fessou Placca kapt zich knap vrij, maar een verdediger van Oudenaarde keert zijn poging van de lijn.
24
WAT EEN SCHOT! Jimmy De Jonghe probeert het vanop zo'n 30 meter. Zijn kogel spat uiteen op de lat.
30
Een kopbal van Robbe van Ruykensvelde gaat bijzonder nipt naast. Beerschot-Wilrijk ontsnapt aan een achterstand.
37
De match verwatert een beetje. Het zonnetje is weg en het wordt koud.
39
Rusu tikt een perfecte voorzet van Messoudi aan de tweede paal over. Beerschot-Wilrijk morste in deze eerste helft met de kansen. De efficiëntie moet omhoog.
43
Opnieuw een perfecte voorzet van Messoudi, dit keer kan Placca onvoldoende bij de bal.
45+1
Jan Van den Bergh met een groot cadeau voor Olivier Verstraete, maar de spits van Oudenaarde neemt het niet aan. 0-0 bij de rust!

Scheidsrechter
Rust
KFCO Beerschot-Wilrijk - SV Oudenaarde: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
47
De tweede helft begint zoals de eerste eindigde: met druk van Beerschot-Wilrijk.
55
Placca draait en schiet, Dutoit redt makkelijk.
55
De verwachte stormloop is uitgebleven. Oudenaarde houdt relatief makkelijk stand.
57
Op een zeldzame tegenstoot mag Verstraete lang met de bal lopen en trappen vanop zo'n 20 meter. Clepkens zweeft de bal in corner.
61
Er wordt links en rechts gemord. Het voetbal van Beerschot-Wilrijk in het openingskwartier van de tweede helft is niet fantastisch.
62
Vervangen Yan De Maeyer
Ingevallen Jaric Schaessens

64
Toch druk van de thuisploeg nu. Alex Maes is rechts achteraan gaan spelen, Schaessens centraal.
65
Messoudi speelt De Jonghe vrij in de rechthoek, maar de linksback knalt onbesuisd naast.
70
Lorenzo Heirwegh krult een vrijschop maar net over de kruising. Gaan we nog goals te zien krijgen vandaag?
73
Vervangen Vlad Rusu
Ingevallen Simon Vermeiren

74
Invaller Simon Vermeiren krijgt meteen een gouden kans maar hij trapt een gat in de lucht.
76
Vervangen Olivier Verstraete
Ingevallen Olivier De Bosscher

77
De tijd begint te dringen voor Beerschot-Wilrijk... Nog een kwartier!
82
Vervangen Jesse Martens
Ingevallen Lorenzo Van Hoolandt

83
Clepkens moet zich strekken op een poging van de bezoekers. Oudenaarde heeft eigenlijk de beste kansen afgedwongen in deze tweede helft.
84
Messoudi speelt ditmaal Placca vrij, maar ook diens poging is niet in het kader.
88

Goal
Doelpunt van Euloge Placca Fessou (Onbekend Onbekend)
Dan toch nog! Fessou Placca reageert het snelt na een hoekschop van Messoudi en frommelt de bal voorbij Dutoit: 1-0!