Herbeleef Beerschot - ASV Geel (1e nationale)

Volg de match tussen Beerschot en ASV Geel live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

19:47
Onder het motto 'never change a winning team' starten KFCO Beerschot-Wilrijk en ASV Geel met dezelfde elf als vorig weekend. Beerschot won met 0-3 bij Virton. Geel klopte Oudenaarde met 4-0.
1
KFCO Beerschot-Wilrijk-ASV Geel: 0-0
2

Goal
Doelpunt van Hernan Losada (Hernan Losada)
Hernan Losada dwingt na één minuten spelen een vrijschop af op de rand van het strafschopgebied. De Argentijnse balvirtuoos gaat zelf achter de bal staan en krult de bal heerlijk in de kruising: 1-0!
2

Goal
4
ASV Geel komt bijna onmiddellijk langszij, maar het afstandsschot van Casper De Norre sterft op de lat.
7
De bezoekende supporters houden de sfeer er goed in. Het Beerschot-publiek reageert: "Ambiance ambiance ambiance!"
11
Geel steekt nog eens de neus aan het venster, maar het schotje van Lucas Damblon vliegt naast.
12
Kansje voor de thuisploeg. Marlon Pereira zet voor van op rechts, Losada neemt de bal vol risico: hoog over.
14

offsite
Doelpunt voor Geel afgekeurd
Lucas Damblon vloerde Michael Clepkens, maar het doelpunt werd terecht afgekeurd voor buitenspel.
16
Boulaouali kan net niet bij een scherpe voorzet van De Jonghe. Beerschot-Wilrijk krijgt wel een hoekschop.
21
Beerschot-Wilrijk speelt slordig en lijdt veel dom balverlies, de bezoekers uit Geel kunnen er voorlopig niet van profiteren.
28
De match kabbelt verder. Het is geen hoogstaande wedstrijd en uitgespeelde kansen hebben we nog niet gezien.
31
Eindelijk nog eens opschudding. Boulaouali dribbelt zich knap voorbij een paar tegenstanders, maar niemand kan bij zijn voorzet.
36
Alle gevaar van de thuisploeg komt van de voet van Losada. Zijn vluchtschot zoeft over.
43
Losada verschroeit de vuisten van Lenaerts, die de bal wegbokst.
45

Penalty
Penalty voor Beerschot
Vermeiren wordt neergetrokken in de 16. Scheidsrechter Vermeire twijfelt geen seconde en wijst naar de stip.
45

Gemiste penalty
Hernan Losada mist penalty
Hernan Losada mist de strafschop! Hij trapt op de rechterpaal. Het blijft 1-0.
45+1
Geel maakt ei zo na gelijk op de counter die volgt na de gemiste strafschop. De Norre faalt oog in oog met Clepkens, die de bal in hoekschop devieert.

Scheidsrechter
Rust
KFCO Beerschot-Wilrijk - ASV Geel: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:49
Rust: Beerschot-Wilrijk kwam na minder dan twee minuten op voorsprong via Losada. De Argentijn krulde een vrijschop heerlijk in de kruising. Nadien gebeurde er 45 minuten niets. De kansen werden opgespaard tot de blessuretijd van de eerste helft. Losada faalde van op de penaltystip en De Norre vond op de tegenaanval na de gemiste strafschop een secure Clepkens op zijn weg. 1-0 halfweg.
46
Geen wissels tijdens de rust, dezelfde 22 spelers beginnen aan de tweede helft.
49
Beerschot-Wilrijk dringt aan in de beginfase van de tweede helft. Het levert een hoekschop op.
50
Bij Beerschot-Wilrijk lopen Kevin Geudens en de nieuwe Roemeense spits Vlad Rusu zich intussen warm. Gaat Brys zo dadelijk al wisselen?
52
Er zijn vanavond overigens meer dan 7.000 toeschouwers op het Kiel.
53
Losada probeert het van op zo'n 35 meter, maar zijn botsbal vormt geen probleem voor doelman Lenaerts.
59
De tweede helft begint op de eerste te lijken: veel slordigheden en weinig kansen.
63
Sterke actie van Simen Demulder. Zijn poging glijdt voorlangs, beste kans van de tweede helft is voor de bezoekers..
63
En daar is Geel al opnieuw. De Norre krijgt een vrije schietkans, maar plaatst de bal centimeters naast. Beerschot-Wilrijk speelt met vuur.
64
 Gele kaart voor Jo Christiaens
Christiaens krijgt terecht geel voor een professionele fout op Loada.
66

Goal
Doelpunt om onduidelijke reden afgekeurd
Vermeiren kopt op de baal, Pereira tikt de bal binnen, maar het doelpunt wordt afgekeurd.
68

Goal
Doelpunt van Youssef Boulaouali Didouh (Onbekend Onbekend)
De thuisploeg klimt dan toch op een veilige 2-0 voorsprong. Alexander Maes snijdt naar binnen, doelman Lenaerts duwt zijn poging in de voeten van Youssef Boulaouali die makkelijk binnen duwt.
68

Goal
71
Geel geeft zich niet zomaar gewonnen. Kristiaan Haagen trapt goed naar de hoek, Clepkens duwt in corner.
72
Vervangen Simen Demulder
Ingevallen Ahmet Karadayi

Demulder en Christiaens verlaten het veld. Bangoura en Karadayi nemen hun plaats in.
72
Vervangen Jo Christiaens
Ingevallen Yadi Bangoura

73

Goal
Ook Geel ziet een doelpunt afgekeurd worden
De twee nieuwe mannen zorgden bijna meteen voor de aansluitingstreffer. Bangoura duwde de poging van Karadayi in doel, maar de spits stond buitenspel.
75
 Gele kaart voor Aboubakary Koita
Koita gaat stevig door op Pereira en krijgt de tweede gele kaart van de match.
76
Vervangen Jaric Schaessens
Ingevallen Kevin Geudens

Kapitein Jaric Schaessens gaat onder luid applaus naar de kant. Het Kielse jeugdproduct wordt vervangen door de ervaren Kevin Geudens.
83
De match lijkt gespeeld. Beerschot loert op de counter, Geel kan geen kansen meer bij elkaar voetballen.
85
Vervangen Hernan Losada
Ingevallen Guillaume François

Doelpuntenmaker Losada miste ook een strafschop, maar krijgt een applauswissel van Marc Brys. Guillaume François is zijn vervanger.
86
Grote kans op de tegenaanval voor de hard werkende Simon Vermeiren. Zijn gekruist schot gaat maar net voorlangs.
88
Beerschot-Wilrijk komt dicht bij de 3-0. Doelman Lenaerts zweeft het afstandsschot van De Jonghe uit de hoek.