Speeldag: Speeldag 18
Stadion: De Leunen
Brilscore in Meerhout - Londerzeel
Gentil Dossche

Weinig hoogstaande partij in een kil en koud Kattenstadion tussen twee ploegen uit de onderste regionen van het klassement. Bij Londerzeel heel wat afwezigen met naast de langdurig gekwetsten ook nog de geel geschorste Davy De Smedt. Zodoende diende Geert Brouwers zijn rentree te maken om aan een valabele verdediging te raken.

Kansen waren er voor de rust met mondjesmaat, na de koffie bijna helemaal geen. Voor de pauze kon de thuisploeg toch een paar keer dreigen met een kopbal van Ozcan en een weggewaaide voorzet van Foets die doelman Van Impe bijna te grazen nam. De beste kans was echter voor Gilissen maar die treuzelde te lang en trapte dan via een SK verdediger in hoekschop. De bezoekers, die wel doorlopend veldoverwicht hadden, konden enkel dreigen via een kopballetje van Van der Haeghen over Peeters. Rust 0-0.

Na de herneming hetzelfde spelbeeld met veldoverwicht voor SK maar vele kansen kwamen daar niet uit voort. Toch kon Kevin Bogemans, de beste man op het veld van de bezoekers, weglopen achter zijn bewaker en zijn scherpe voorzet werd door Van Aerschot in hoekschop getrapt. De laatste kans was voor De Cooman die op doelman Peeters trapte. Scheidsrechter Simon verloste daarna iedereen uit zijn lijden zodat de wedstrijd eindigde zoals ze begon, bij een 0-0 stand en met een punt voor beide ploegen.