SK Londerzeel
KSV Sottegem
Datum: 24/02/2008 15:00
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Burg. A. Lambertstadion
Londerzeel onderuit tegen Sottegem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Londerzeel onderuit tegen Sottegem
Foto: © SC

Nieuwe nederlaag voor degradatiekandidaat Londerzeel in een weinig hoogstaande partij. Eigenlijk was enkel de eerste speelhelft het aankijken waard.

De thuisaanhang mocht al in de aanvangsminuut juichen. Van Wemmel kopte een hoekschop van De Smedt tegen de touwen. De Cabooter stopte een goedgeplaatste vlam en een kopbal van Tordoir. Kort voor het halfuur viel de gelijkmaker uit de lucht. Nouhass kreeg onverwacht de bal op het achterhoofd en Sakalis was gevloerd. Bij een hoekschop kopte Nouhass op de lat. Net voor de rust kreeg de thuisploeg dan een koude douche. De Weer bediende Wouter Moreels en Sottegem juichte.

Zwakke vertoning in de tweede helft. Londerzeel kon niet en Sottegem hoefde niet. Een paar halve dreigingen niet te na gesproken bloedde de wedstrijd dood.
 
SK Londerzeel:Sakalis, Kone, Van Wemmel, Tordoir, Jacobs (57' Van Rumst), De Smedt, Cordier, Houthuys, Poppe (46' Geerinck), Tankary, Selemani (78' Bogemans)

SV Sottegem: De Cabooter, Knipping, Ryngaert, Rossel, Wouter Moreels, De Coene, Spitaels, Van Canegem (73' Heereman), Brecht Moreels, De Weer (73' Sandra), Nouhass (Hellebaut)

Doelpunten: 1' Van Wemmel (1-0); 25' Nouhass (1-1); 43' Moreels Wouter (1-2)