Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Stade de la Verte Chasse
Arbiter schenkt Péruwelz de zege

Péruwelz heeft ook de confrontatie tegen SK Londerzeel gewonnen. Op zich was de overwinning wel verdiend te noemen ware het niet dat de thuisploeg de hulp van de scheidsrechter nodig had om de winnende treffer te scoren.

Bij Londerzeel waren Yves Cordier en Johan Van Rumst licht gekwetst en uit voorzorg werden zij in de basis vervangen door Geert Bogemans en Lionel De Spiegeleer. De wedstrijd begon met veel middenveldspel met in de dertiende minuut een grote kans voor de thuisploeg. David Bourlard deviëerde een hoekschop tegen de paal en in de herneming ging de bal naast. Péruwelz bleef de betere voetballende ploeg in de eerste helft, maar meer dan wat afstandschoten kwam de thuisploeg ook niet. Op slag van rust kreeg Londerzeel een vrije trap. Maarten Tordoir slingerde de bal voor doel waar niemand hem raakte en doelman Patrick De Vlamynck ternauwernood de bal uit zijn doel kon houden. De goedgevolgde Filip Sluyts tikte de bal daarna echter tegen de netten. Tegen de gang van het spel in, maar Londerzeel stond met de rust wel 0-1 voor.

De tweede helft begon bijna waar de eerste helft eindigde, met een doelpunt voor Londerzeel. Davy De Smedt trapte een vrije trap voor doel waar de vrijstaande Tordoir nipt naast besloot. Tordoir pakte na tien minuten in de tweede helft een gele kaart waardoor hij de confrontatie van volgend weekend tegen Standaard Wetteren mist. Daarna nam Péruwelz het spel in handen en drukte de bezoekende ploeg tegen de eigen 16. Kansen leverde dat echter in eerste instantie niet op. Vlak voor halverwege de tweede helft werd de thuisploeg dan toch beloond. Bassalia Sakanoko liep Bart Houthuys er op snelheid af en liet Alexis Sakalis kansloos. Vlak erna stond Londerzeel bijna terug op voorsprong, maar De Smedt trapte vanop afstand een meter naast. Een kwartier van tijd snoepte Sakanoko de bal van Houthuys af, maar Sakalis kon redden. In de 82ste minuut floot de scheidsrechter tot ieders verbazing een fout op 20 meter van het Londerzeelse doel. Ook bij de Péruwelz-aanhang twijfelde men aan de beslissing van de scheidsrechter. Nsuka Bula liet het echter niet aan zijn hart komen en draaide de vrije trap over de muur mooi in doel. Drie minuten voor tijd een identieke fase aan de overkant, maar hier had doelman De Vlamynck een mannetje op de lijn gezet die de poging van Ibrahim Tankary van de lijn kopte. In de blessuretijd werd Jocelin Thibault nog uitgesloten nadat hij twee gele kaarten in één minuut tijd pakte.