Hamme VW
aalEendracht Aalst
Datum: 06/12/2009 14:30
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Gemeentelijk Stadion Vigor-Wuitens
Hamme en Aalst kunnen kansen niet verzilveren
Gentil Dossche
| 0 reacties
Hamme en Aalst kunnen kansen niet verzilveren
Foto: © SC

Alle ingrediënten waren aanwezig om de talrijke toeschouwers gelukkig te maken, behalve dat de kansen niet werden afgewerkt. Zowel Hamme als Aalst kon zich uiteindelijk met de puntendeling verzoenen.

Aalst begon het beste aan de match maar Hamme tekende voor de eerste kans. De Lange verlengde een voorzet van Van der Heyden over. Aan de overzijde vond Van Damme doelman Vonck op zijn weg. Wouter Moreels knalde de rebound in het zijnet. Coppens kwam centimeters te kort op een voorzet van Moreels. Scarpino miste de goede richting. Coppens en Podevijn konden goede kansen niet afwerken. Even voorbij het halfuur kopte Depoitre een voorzet op Vonck. Verhoeven vlamde te hoog en Moreels mikte naast.

Na de koffie nam Hamme de wedstrijd in handen. Van den Noortgaete lag in de weg op een schot van De Lange. Een knal van Criel verdween in het zijnet. Een voorzet van Hermans richting Verhoeven werd nog net weggewerkt. De Lange verzuimde de vrijstaande Scarpino te bedienen en Van den Noortgaete was attent. Aalst reageerde via Van Damme maar Vonck was bij de pinken. Hamme bleef er in geloven maar de bezoekende goalie kon De Lange afstoppen. Na mistasten achteraan kon Quintelier net niet bij de geboden kans. Aalst knokte zich terug in de match maar Vonck was sneller op de bal dan Seminck. Beide ploegen kregen nog een paar halve kansen maar de nul verdween niet van het bord.

Vigor Wuitens Hamme: Vonck, Vleminckx, Criel, Van Der Heyden, Coulibaly, De Lange, Hermans (78’ Moing), Quintelier (84’ De Schepper), Scarpino, De Winne en Verhoeven.

Eendracht Aalst: Van Den Noortgaete, De Schutter, Filipovic, Wouter Moreels, Depoitre, Coppens (71’ Kestens), Van Damme, Podevijn, Brecht Moreels, Verheyden (81’ Seminck) en De Castro.

Gele kaarten: De Winne, Quintelier, Van Damme, Hermans en Criel.