Willebroek-Meerhof
aalEendracht Aalst
0-1
0-2
77' Thomas Troch (pen)
0-3
Datum: 14/03/2010 15:00
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: De Schalck Stadion
Willebroek geen partij voor Eendracht Aalst
Gentil Dossche
| 0 reacties
Willebroek geen partij voor Eendracht Aalst
Foto: © SC

Geen sportieve stunt voor Willebroek-Meerhof maar met zowat 1300 toeschouwers wreef de kassier zich zeker in de handen. Aalst klom al snel op voorsprong en de thuisploeg kon daar niets tegen inbrengen.

ViaCrallucci zorgden de bezoekers voor het eerste gevaar maarLord liet de kans liggen. Toen Nicot in de fout ging op Crallucci werd de thuisploeg tot 10 herleid. Troch dropte de vrijschop perfect in de winkelhaak. Willebroek kwam de vroege opdoffer slechts met veel moeite te boven. Kempeneer was attent op een bom van Kabis. Even later moest de bezoekende portier gekwetst het terrein verlaten, maar ook nu bleef het spelpeil zwak. Kort voor de rust noteerden we nog een paar halve kansen van Troch, Verheyden en Vangorp.

Eendracht Aalst kwam vinniger uit de kleedkamers en Bernardi mocht zich tonen op een schot van Ringoot. De toeschouwers bleven op hun honger zitten want het spelpeil zakte weer naar het vriespunt. Pas na het uur kwam er enig animo. Lord mikte voorlangs en Crallucci geraakte niet voorbij Bernardi. Coppens kwam op het terrein en werd direct foutief afgestopt. Troch zette de penalty feilloos om. Kort voor affluiten mocht Van Damme de eindscore op het bord zetten.

Willebroek Meerhof: Bernardi, Poppe, Vangorp, Nicot, El Khanchaf (60’ Kocak), Michels, Dotsenko, El Barkaoui, Kabir (75’ Dellevoet), Pittoors, Loulouga.

E. Aalst: Kempeneer (26’ Van Den Noortgaete), Seminck, Filipovic, Troch, Van Damme, Lord (75’ Coppens), Moreels, Verheyden, Crallucci, Kestens, Ringoot (62’ Podevijn).

Doelpunten: 7’ en 77’ Troch 0-1 en 0-2; 82’ Van Damme 0-3

Geel: El Khanchaf. Rood: 6’ Nicot.