Cappellen
aalEendracht Aalst
0-1
1-1
Datum: 28/03/2010 15:00
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 32
Stadion: Jos Van Wellenstadion
Eendracht Aalst gooit punten te grabbel bij Cappellen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Eendracht Aalst gooit punten te grabbel bij Cappellen
Foto: © SC

Al vroeg in de wedstrijd was de thuisploeg op achtervolgen aangewezen, zodat een ruime bezoekende zege zich aankondigde. Aalst vergat echter te voetballen en in het slot kregen ze het deksel op de neus.

Amper een paar minuten waren er verstreken toen Brughmans zich verkeek op een gekraakt schot van Troch en Aalst aan het feest. Cappellen reageerde via Allachi maar Van der Linden kon zijn voorzet niet kaderen. Ook Boeykens kreeg geen vat op een voorzet van Allachi. Het spelpeil werd bedroevend zwak en de toeschouwers morden. Allachi kende pech toen hij een vrije trap op de paal knalde. Van den Noortgaete was attent op een schot van Boeykens.

In het begin van de tweede helft mikte Gallucci net naast en Podevijn geraakte niet voorbij de thuisverdediging. Opnieuw verwaterde het niveau en kon je geen verschil merken tussen de 3de in het klassement en de voorlaatste. Brughmans was bij de pinken op een schot van Podevijn en Lord liet een dot van een kans aan zich voorbijgaan. Waar de bezoekers om gevraagd hadden kregen ze uiteindelijk. Allachi kopte een vrije trap van Boeykens binnen en de bordjes stonden gelijk.

Cappellen FC: Brughmans, De Vlaming (71’ Sebrechts), Van Den Bogaert, Allachi, Boeykens, Van Der Linden (52’ Van Bouwel), Vanderheyden, Verboven, Janssens, Huygen en Van Minnebruggen (90’ Van De Brul).

E. Aalst: Van Den Noortgaete, De Schutter, Seminck, Filipovic, Troch (46’ Podevijn), Van Damme, Gallucci (77’ Lord), Verheyden, Amghar (71’ Depoitre), De Castro en Kestens.

Doelpunten: 2’ Troch 0-1, 83’ Allachi 1-1

Gele kaarten: Verboven en Huygen.