wezWezet
La Louvière
Datum: 25/03/2007 15:00
Competitie: 2e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Stade de la Cite de l Oie
La Louvière zakt dieper weg
Jimmy Wouters
| 0 reacties
La Louvière zakt dieper weg
Foto: © SC

La Louvière kent momenteel niet bepaald de meest rooskleurige periode uit haar geschiedenis. Nadat de ooit zo fiere bekerwinnaar omwille van licentieperiekelen naar derde klasse verwezen werd, blijven de Wolven ook daar op de dool. Zondagmiddag verloor de ploeg opnieuw en ditmaal met 1-0 op het veld van Visé.

Van de ploeg die in een recent verleden nog Anderlecht en Brugge partij gaf, blijft geen spaander meer over. La Louvière treedt aan met een heel nieuwe spelersgroep en zit in een hevige strijd verwikkeld om het behoud veilig te stellen.

De wedstrijd Visé - La Louvière stelde eigenlijk niets voor. In de eerste helft slaagden beide ploegen er niet in om voor enig gevaar te zorgen. Ook de tweede helft kondigde zich niet bepaald veelbelovend aan. Toch was de eerste echte kans voor La Louvière. De Broyer mocht alleen op doel afgaan, maar plaatste het leer tegen de paal. 

Visé had gedurende de hele wedstrijd het meeste balbezit maar creëerde geen enkele kans. Halverwege de tweede periode was het dan plots raak nadat de ingevallen Dieye een voorzet van Scattone voorbij Neantchependeffi kopte. La Louvière ging in de slotfase nog verwoed op zoek naar de verdiende gelijkmaker, maar slaagde er niet meer in om gevaarlijk te zijn.