Cappellen
rupRupel Boom
0-1
0-2
39' Koen Carlier (pen)
0-3
Datum: 15/02/2009 15:00
Competitie: 2e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Jos Van Wellenstadion
Rupel Boom keert huiswaarts met drie punten
Rombaux Gunther
| 0 reacties
Rupel Boom keert huiswaarts met drie punten

Rupel Boom bracht zondagmiddag de drie punten mee richting het thuisfront. De zege tegen Cappellen kwam nooit echt in gevaar.

Ondanks de zege van de Steenbakkers kende de partij een evenwichtig begin. De eerste mogelijkheden waren voor de thuisclub. Arouna kreeg tot tweemaal toe een schietkans. Bij de eerste werd zijn schot afgeblokt en de tweede mikte hij net naast. Waar Cappellen niet in slaagde lukte aan de overzijde wel. Poorters verlengde een vrije trap met het hoofd waarna Persoons de bal via de dwarsligger in doel schoot. Cappellen reageerde meteen via een kopbal van Stevens en een uithaal van de Vlaming. Beiden kenden echter geen succes met hun poging. Net voor de rust trok Boom opnieuw richting doel. Van Der Westerlaeken werd op tegenaanval in de zestien onderuit gehaald. Carlier schoot de elfmeter tegen de netten.

Ook na de pauze kreeg Cappellen de eerste kansjes. De eerste kans werd door Allachi in het zijnet geschoten en even later schoot Arouna van op afstand naast. Aan de overzijde toonde doelman Ferket zijn kunnen op een poging van Van Der Westerlaeken. De goalie ranselde de bal uit de kortste hoek. Nadat Van Der Linden nog met het hoofd naast doel besloot konden de bezoekers de thuisclub volledig uittellen. De Smedt knalde de bal hoog in doel en legde de 0-3 eindcijfers vast.