Wevelgem City
Meldert
Datum: 09/09/2007 15:00
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 2
V. Meldert verliest bij Wevelgem City
Gentil Dossche
| 0 reacties
V. Meldert verliest bij Wevelgem City
Foto: © SC

Verbroedering Meldert heeft zijn eerste trip naar West-Vlaanderen dit seizoen niet tot een goed eind kunnen brengen. De wedstrijd had geen grote amusementswaarde en veel kansen vielen er niet te noteren.
 
Bij Meldert verscheen Van Nyvel ten voordele van Diaz aan de aftrap. De eerste periode was er één om zo snel mogelijk te vergeten. Doelman De Valck beging een penaltyfout op Porteman. Chadili zette de terecht toegekende strafschop om. 1-0. Met de rust in zicht was de Meldertse portier attent toen Chadili Stragier op weg naar doel zette.
 
Na de kampwisseling bleef het spelpeil bedroevend. Verbroedering oefende wel druk uit, maar echte dreiging leverde dit niet op. De Valck had een prima reactie in huis bij een afstandschot van Chadili. Bij ingaan van het slotkwartier kregen de bezoekers een unieke kans om langszij te komen. De Pré trok het leder voor, doch Hilaerts kopte de beste Meldertse mogelijkheid rakelings naast. In de toegevoegde tijd stelde Knockaert de plaatselijke zege helemaal veilig. 2-0.
 
Hoewel de prestatie bij Wevelgem niet denderend was, verdient deze spelersgroep krediet. Tijdens het tussenseizoen ging men met de grove borstel door de kern. Hierdoor kwamen vele nieuwe gezichten naar Meldert-vijver. Het inpassen van de nieuwelingen vraagt tijd.
 
WEVELGEM CITY: Deldaele, Dever, Porteman, Stragier, Leveque, Demeer, Baino (58’ Colpaert), Chadili (87’ Derycke), Hakam, Jouda en Verzele (81’ Knockaert).
 
VB MELDERT: De Valck, Coenen, De Meyer, Wellens, De Pré, Van Nyvel (79’ Diaz), Hilaerts, Hindricx, Paerewyck (59’ Kudimbana), De Pauw en Leyman.
 
DOELPUNTEN: 30’ Chadili (1-0 op strafschop) en 93’ Knockaert (2-0).
 
GEEL: Hakam, Coenen en Wellens.