KSKL Ternat
Meldert
Datum: 02/03/2008 15:00
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 22
Meldert onderuit bij Ternat
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert onderuit bij Ternat
Foto: © SC

Beide ploegen namen een helft voor hun rekening. De thuisploeg deed wat de bezoekers niet konden, scoren.

De bezoekers namen als eersten het initiatief. Ahmet Turk devieerde hij een voorzet van Steven Hilaerts op de lat. Even later was Christophe Buekens attent op een knal van Hilaerts. Bart De Valck kon een schot van Steven De Saegher via de paal onschadelijk maken. Net voor de rust was het dan toch raak toen De Saegher doelman De Valck te grazen nam.
 
Veel slordigheden na de rust en de thuisploeg nam het heft in handen. Capilla ging neer in de strafschopzone en Steven De Saegher liet De Valck geen kans. Meer dan enkele afstandsschoten van Peter De Pauw kon Meldert niet bieden. Turk, Hindricx en Kudimbana vonden Buekens op hun weg. Met nog een kwartiertje voor de boeg pareerde De Valck een kopbal van De Saegher maar viel daarbij gekwetst uit. In de toegevoegde tijd mikte Vansteenkiste een open kans voorlangs.
 
Ternat: Buekens, De Loecker, Pauwels (72’ Van Der Putten), Lorenzo, Du Rang, Psaroudakis, Fierin, Huet, Capilla, De Saegher (81’ Vansteenkiste) en Burgo (89’ De Vits).
 
Meldert: De Valck (77’ Callebaut), Coenen, De Meyer, Wellens, Hilaerts, Hindricx, De Pauw, Leyman (70’ Vandeperre), Turk, De Troetsel en Tresignie (60’ Kudimbana).
 
Doelpunten: 42’ en 59’ De Saegher 1-0 en 2-0.