Terjoden-Welle
Pont-a-Celles Buzet
Datum: 21/11/2010 14:30
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 14
Terjoden-Welle pakt gouden punten tegen Buzet
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden-Welle pakt gouden punten tegen Buzet

Tot kort voor de rust kon een stug verdedigend Buzet de nul op het bord houden. Na de rust kwamen de bezoekers uit hun egelstelling en loerde Terjoden op de counter.

In een weinig boeiende eerste helft trok Buzet een dubbele gordel op en Terjoden kon deze niet slopen. Toen Mathieu Van Acker net voor de rust de bal op het hoofd van Rieno Van Oost schilderde was de ban gebroken.

Na de pauze sloot Terjoden de gelederen en nu was het aan Buzet om vooruit te trekken. De thuisploeg benutte de tegenaanval maar Frederik De Winne stuitte op Loic Brasseur. Aan de overzijde mikte Alexandre Gallo te hoog. Frederic Herinckx kopte net naast de paal en Jeroen Wauters bracht redding op een poging van Marc Kipoy. Tegen het slot leek Terjoden de score te verdubbelen maar de lobbal van Niels Moock spatte op de lat uiteen.

SK Terjoden-Welle: Reynaert, De Meester, De Paepe, Wauters, Bellon, De Backer (83' Malfroid), De Winne, Paerewyck, Van Oost (90' Mandiangu), Van Acker, De Roeck (76' Moock).

Pont à Celles-Buzet:Brasseur, Malacort, Bakkouche (63' Di Francesco), Brisme (46' Gallo), Cuypers, Perfetto, Kipoy, Bux, Flamini (83' Mittiner), Frangapane, Herinckx.

Doelpunt: 42’ Van Oost 1-0

Kaarten:Geel: De Backer, Paerewijck, Van Acker, Frangapane, Gallo. Rood: 91’ Brasseur