Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 2
Terjoden na de rust afgemaakt bij Taminoise
Gentil Dossche

Op bezoek bij Taminoise liet Terjoden-Welle in de eerste helft de kansen liggen en dat brak nadien zuur op. In amper vijf minuten kregen de bezoekers een koude douche aan de Samber.

Terjoden zorgde voor het eerste gevaar maar Van Oost en Moock misten de goeder richting of werden afgeblokt. De thuisploeg stak pas aan het half uur de neus aan het venster. De Backer pareerde knap een vlam van Dejaiffe. Op slag van rust pareerde Delferriere een kopbal van De Meyer.

Onmiddellijk na de koffie gaf de thuisportier geen krimp bij een schot van De Rouck. Taminoise trok het tempo omhoog en dat loonde. Noel werkte een voorzet van Di Bernardo mooi af. Terjoden van slag en de thuisploeg aarzelde niet.Dejaiffe gaf De Backer geen kans. De bezoekers kenden pech toen De Meyer de lat viseerde en direct daarop was het over en uit. Van Acker verslikte zich en Di Bernardo trapte de penalty feilloos binnen. Met een knap vluchtschot kon Van Oost nog milderen maar met een nieuwe strafschop, omgezet door Moreno, stonden de eindcijfers op het bord.

RJS Taminoise: Delferriere, Autenne, Yildiz, Flasse, Chiacig, Noel (83’ Martinez), Moreno, Leurouin, Dejaiffe (73’ San Toro), Zaffarana, Di Bernardo (82’ Taboada-Travieso).

SK Terjoden-Welle: G. De Backer, De Meester, De Paepe, J. De Backer, De Winne (77’ Malfroid), Paerewijck, De Meyer, Van Oost, Moock, Van Acker (73’De Roeck), De Rouck.

Doelpunten: 64’ Noel 1-0; 65’ Dejaiffe 2-0; 69’ Di Bernardo 3-0; 70’ Van Oost 3-1; 76’ Moreno 4-1

Geel: Delferriere, Flasse, Dejaiffe, G. De Backer, De Meester, De Meyer, Moock, Van Acker