Terjoden-Welle
Diksmuide
Datum: 12/09/2010 15:00
Competitie: 3e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Sportpark Terjoden
Diksmuide kan Terjoden niet van de winst houden
Gentil Dossche
| 0 reacties
Diksmuide kan Terjoden niet van de winst houden

Derde keer goede keer klonk het bij Terjoden-Welle en de fusieploeg hield verdiend de volle buit in eigen huis. Diksmuide had geen echte repliek tegen het aanvallend geweld van de fusieploeg.

Terjoden nam direct de match in handen met een schot van De Rouck dat in hoekschop verdween. Diksmuide reageerde onmiddellijk maar Craeye vergat af te werken. Van Oost zette Cappelle aan het werk en de bezoekende goalie was attent op de rebound van De Rouck. Toen Renders de bal op het hoofd van De Rouck schilderde mocht de thuisaanhang juichen. Nog voor het halfuur kon de pret niet op bij Terjoden. Uit een vrije trap van Yves Bellon kopte De Rouck zijn tweede tegen de netten.

Na de pauze verkoos de thuisploeg de voorsprong te verdedigen en deed dat met brio. Diksmuide dreigde met een voorzetschot van Mike Toth maar de deklat lag dwars. Terjoden loerde op de counter al konden Paerewijck en De Meyer de goede richting niet vinden. Kort voor affluiten legde invaller Moock de eindstand vast.

SK Terjoden-Welle: G. De Backer, De Meester, De Paepe, Bellon, J. De Backer, Paerewijck, Renders (69’ Moock), De Meyer, Van Oost (87’ De Winne), Van Acker, De Rouck ( 78’ Wauters).

KSV Diksmuide: Cappelle, Corveleyn, De Ketelaere, Larange (46’ Van Houtte), Fremout, Delrue, D. Van Den Driessche, Toth, Ameloot, Craeye (46’ Asiani), A. Van Den Driessche (69’ Vierstraete)
 

Doelpunten: 19’ en 26’ De Rouck 1-0 en 2-0; 84’ Moock 3-0

Geel: De Meester, Bellon, D. Van Den Driessche, Toth, Ameloot