Stadion: Stade de la Verte Chasse
Peruwelz draait Terjoden een forfaitscore in de nek
Gentil Dossche

Terjoden-Welle had geen verhaal tegen een veel sterker Peruwelz dat al snel de match besliste.

De wedstrijd was pas enkele minuten oud toen Moock  in de fout ging en Felix de strafschop in doel deponeerde. Even later bediende Felix de vrijstaande Mezine en de match was al gespeeld. Terjoden had geen weerwoord al dreigden de bezoekers via de onverwoestbare Rieno Van Oost.

Ook na de rust onderging Terjoden de wet van de sterkste en was het wachten op wie wanneer zou scoren. Hugelier, Turcan en Brandl legden de forfaitcijfers vast.

R. Mouscron Peruwelz:Montuelle, Martin, Guilmot, Kane, Blancke, Broccolicchi, Felix (80’ Wika), Turcan, Martins, Hugelier (76’ Brandl), Mezine (64’ Berton)

SK Terjoden-Welle: Spittael, Crombé, De Paepe, Wauters, De Backer, Paerewijck (46’ De Winne), De Meyer, Van Oost, Moock (46’ Van Gerven), Van Acker (63’ Malfroid), De Roeck

Doelpunten: 5’ Felix 1-0; 9’ Mezine 2-0; 55’ Hugelier 3-0; 65’ Turcan 4-0; 77’ Brandl 5-0

Geel:De Backer, Moock