zavKVW Zaventem
Meldert
Datum: 26/11/2006 14:30
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Woluwe Zaventem Stadion
Woluwe-Zaventem vernedert VB Meldert
Gentil Dossche
| 0 reacties
Woluwe-Zaventem vernedert VB Meldert
Foto: © SC

Verbroedering Meldert heeft tijdens de zespuntenmatch op het veld van Woluwe Zaventem een blamerende nederlaag geleden. Een zege had Meldert enige ademruimte kunnen geven op de vooravond van de confrontatie met buur Eendracht Aalst.
 
Meldert begon nochtans niet onaardig aan zijn opdracht. Na een aanval met Itunime zag Frouja zijn poging gekeerd door doelman Radenko. Rond het kwartier verlengde de uit kwetsuur teruggekeerde Van Nyvel een vrije trap van De Geest naast. Even later liet Itunime een open doelkans – na inzenden van Frouja – onbenut. De eerste plaatselijke prik was meteen raak. Demeyer strafte een misverstand in de Meldertse defensie genadeloos af. 1-0. Direct daarop had Heymans een schitterende reactie in huis bij een schot van Vanderputte.
 
Na de kampwisseling drukte Woluwe Zaventem de bezoekers helemaal terug. Verbroedering kwam er niet meer aan te pas en de doelpunten volgden elkaar in sneltreintempo op. Hermans, Ouahabi en Vanderputte telden Meldert in amper 11 minuten helemaal uit. Vanderputte miste nummer 5 onbegrijpelijk. In de slotfase verzilverde eerst Cadima een vrije trap, waarna Vanderputte de zware 6-0-eindcijfers tegen de netten prikte.[KVB]
 
KV Woluwe Zaventem: Radenko, Vandenbroeck, Drugman, Hermans, Van Ongeval, Cadima, Demeyer, Vanderputte (80’ Daly), Ouahabi, Pannis (80’ Dewit) en Abdar.
 
VB Meldert: Heymans, Pauwels (33’ Haegeman), Wellens, De Geest, Van Nyvel (80’ Baeten), Van Den Bossche, Frouja, Derraz, Van Goethem, Leyman en Itunime (60’ De Gieter).
 
Doelpunten: 21’ Demeyer (1-0), 52’ Hermans (2-0), 60’ Ouahabi (3-0), 63’ Vanderputte (4-0), 85’ Cadima (5-0) en 89’ Vanderputte (6-0).
 
Gele kaarten: Baeten en Haegeman.