Meldert
Sporting Kampenhout
Datum: 17/12/2006 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Verbroederin Meldert houdt driepunter thuis
Gentil Dossche
| 0 reacties
Verbroederin Meldert houdt driepunter thuis
Foto: © SC

   
Het verschil tussen beide teams was heus niet zo groot dan wat de eindscore zou laten vermoeden. In een zwakke partij schoten de bezoekers het felst uit de startblokken, maar echt veel doelgevaar leverde dat niet op. Toen Janssens Van De Bossche neertrok, mocht hij gaan douchen. Frouja opende vanop de stip de score. Laseure verdubbelde het verschil en net over het halfuur pakte Vermeulen Derraz. Opnieuw penalty, weerom kweet Frouja zich van zijn taak. Mahdi kreeg even later een domme gele kaart onder de neus. Na de pauze vergat Meldert langs Van Den Bossche (tot driemaal toe) en Arijs het verschil uit te diepen, terwijl ook Kampenhout mogelijkheden verkwanselde  via D’Hossche en Schoeters.
 
Verbr. Meldert: De Valck, Wellens, De Geest (87’ Van Hecke), Vannyvel, Van Den Bossche (77’ Arijs), Frouja, Derraz, Van Goethem, Leyman, Haegeman en Laseure (60’ Schiettecatte).
 
SK Kampenhout: Job Sueters, Janssens, Tack (59’ Fortan), Verhaegen (47’ Schoeters), Delmotte, Vermeulen, D’Hossche, De Geeter, Valgaerts, Verlinden en Vervoort (71’ Jochem Sueters).
 
Doelpunten: 18’ Frouja 1-0 (pen), 25’ Laseure 2-0, 34’ Frouja 3-0 (pen)