Meldert
SK Londerzeel
Datum: 22/03/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert en Londerzeel delen de punten
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert en Londerzeel delen de punten
Foto: © SC

De remonte die Verbroedering Meldert een tijdje geleden had ingezet blijkt op een sisser uit te draaien. Ook tegen Londerzeel werden 2 punten te grabbel gegooid zodat de gedroomde titel wel een illusie zal blijken.

De stadionklok had amper één omwenteling gemaakt of de thuisploeg was op achtervolgen aangewezen. Van Reeth bediende Ytebrouck en Begeyn mocht zich omdraaien. Meldert meteen van slag en Rinaldi zette Madawa richting doel. Het schot werd nog net afgeblokt. De thuisportier kon een knal van Geets afweren maar was kansloos op de rebound van Ytebrouck. Even later was het bijna over en uit maar Melkert stuitte tot 2 keer toe op Begeyn. Kort voor de rust kopte Madawa een voorzet van Rinaldi tegen de lat.
 
Geen hattrick voor Ytebrouck na de pauze want de Begeyn lag in de weg. Toen Van Belle het hoofd vond van Madawa kroop Meldert dichterbij. De thuisploeg nam nu de bovenhand en Londerzeel lag op de loer. Geets vlamde nipt over. Aan de overzijde kopte Wauters de gelijkmaker tegen de touwen. Sakalis voorkwam erger op een kopbal van Krasniqi. Rinaldi nam een knal van De Pauw over en Meldert klom op voorsprong. Sakalis hield Londerzeel in de running op een lob van Rinaldi. Ook Begeyn mocht zijn beste kant laten zien bij een vlam van Geerinck en een schot van Ytebrouck. In blessuretijd verlengde De Voeght een hoekschop in doel, zodat beide ploegen een verdiend punt haalden.
 
VB Meldert: Begeyn, Coenen, Van Belle, Van Nyvel, Amazou (77’ Sbaaiti), Krasniqi (79’ De Frère), De Pauw, Leyman, Wauters, Madawa en Rinaldi.
 
KSK Londerzeel: Sakalis, Morreel, Sluyts, Camara, Ytebrouck, Van Reeth (68’ Maes), Poppe, Geerinck, De Meyer, Melkert (65’ De Voeght) en Geets.
 
Doelpunten: 1’ en 17’  Ytebrouck 0-1 en 0-2, 52’ Madawa 1-2, 64’ Wauters 2-2, 74’ Rinaldi 3-2 en 91’ De Voeght 3-3.
 
Gele kaarten: Wauters, Ytebrouck en De Meyer.