Meldert
Berchem Sport
Datum: 08/02/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert kan ook niet winnen van Berchem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert kan ook niet winnen van Berchem
Foto: © SC

Het wordt stilaan afgezaagd maar opnieuw kon Meldert de geboden kansen niet afwerken. Berchem liet het niet aan zijn hart komen en pakte gretig een puntje mee.

Voor de bezoekers was de scheidsrechter kop van jut toen hij hen een strafschop onthield na een fout op Flies. Nechelput nam een verre pas van Delalieux over en Berchem stond op voorsprong. Meldert reageerde via Vannyvel en Krasniqi maar die misten de goede richting. Wolfaert gaf geen krimp op een vlam van Madawa. Embrechts en Van Oppens deden Meldert beven net voor de rust.
 
Weinig opwinding in de 2de helft tot Wolfaert een vlam van De Pauw over de lat moest duwen. Ook Krasniqi en Vannyvel geraakten niet voorbij de bezoekende portier. Wolfaert schroeide eerst zijn vingers aan een loeier van Turk en ging dan in de fout op Vannyvel. Peter De Pauw vlamde de Meldertse frustraties onhoudbaar tegen de netten.
 
Verbr. Meldert: Begeyn, Vannyvel, De Groeve (75’ Arijs), Krasniqi (81’ De Frère), Sbaaiti, De Pauw, Leyman, Wauters, Boujemaoui (63’ Turk), Madawa, Rinaldi.
 
Berchem Sport: Wolfaert, Dierickx, De Raeve, Pinson, Van Oppens (76’ Van Damme), Nechelput (81’ Verschueren), Embrechts, Janssens, Van der Heyden, Delalieux, Flies.
 
Doelpunten: 18’ Nechelput 0-1, 88’ De Pauw 1-1