KSKL Ternat
Meldert
Datum: 01/03/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Campus Kruikenburg
Meldertt pakt nu ook de scalp van leider Ternat
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldertt pakt nu ook de scalp van leider Ternat
Foto: © SC

Voor de tweede opeenvolgende week overklaste Verbroedering Meldert de lijstaanvoerder. Na Dilbeek Sport ging nu ook Ternat voor de bijl en dat was meteen de eerste thuisnederlaag van de “lijders”.

Met 7 ploegen op minder dan 5 punten van elkaar heeft Meldert het voor elkaar gebracht de titelstrijd in 4de klasse B helemaal open te breken. De bezoekers zorgden voor het eerste gevaar met een knal van De Pauw die over vloog. Boujemaoui zonderde Krasniqi af maar ook hij mikte te hoog. Buekens kon een loeier van De Pauw niet vasthouden en Krasniqi trapte de rebound onbesuisd naast. Amazou bediende Madawa en nu had de thuisportier geen verhaal. Ternat reageerde via Capilla die echter de goede richting miste. Toen Begeyn ver uittrapte en Buekens te ver uit zijn doel stond kopte De Loecker ongelukkig over zijn doelman in eigen netten.
 
De thuisploeg probeerde na de rust het tij te keren. Buelinckx geraakte echter niet voorbij Begeyn en Van Belle kopte de rebound van De Saegher van de lijn. Dat De Loecker niet goed zal slapen kunnen we zeker stellen. Even na het uur kopte hij een voorzet van Boujemaoui … opnieuw in eigen doel. Buekens hield Wauters van een 4de treffer. Ternat zocht nu de eerredder maar Makengo knalde naast. Du Rangh vond Begeyn op zijn weg. Turk bediende Arys en die viseerde de paal. In de slotminuten kopte Madawa op de lat.
 
KSKL Ternat: Buekens, De Loecker, Du Rangh, Rampelbergh, Rongere (67’ Lorenzo), Huet (67’ Van Den Broeck), De Smet, Capilla, Makengo, De Saegher en Buelinckx.
 
VB Meldert: Begeyn, Coenen, Van Belle, Van Nyvel (72’ Sbaaiti), Amazou (75’ Turk), Krasniqi (66’ Arys), De Pauw, Leyman, Wauters, Boujemaoui en Madawa.
 
Doelpunten: 26’ Madawa 0-1; 37’ en 62’ De Loecker (2x owngoal) 0-2 en 0-3.