Meldert
St.-Gillis-Waas
Datum: 06/12/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Meldert wint in het slot van Sint-Gillis-Waas
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert wint in het slot van Sint-Gillis-Waas
Foto: © SC

Beide ploegen zochten de overwinning en namen elk een helft voor hun rekening. In de eindfase kregen de bezoekers een koude douche te verwerken.

Meldert nam de wedstrijd direct in handen en kon dat ook verzilveren. Leyman nam een schot van Madawa over en Renier was kansloos. Madawa en De Pauw vonden de bezoekende doelman op hun weg. De Waaslanders reageerden maar Raaymakers knalde op de paal. Straetman geraakte niet voorbij De Valck.

De koffie was de bezoekers blijkbaar goed bevallen want Sint-Gillis-Waas nam de match over. De Valck had zijn handen vol toen De Ly afgezonderd voor hem verscheen. De Maeyer knalde voorlangs en Baert viseerde de vuisten van de thuisportier. De Maeyer nam de weggebokste bal over en de bordjes hingen gelijk. Sint-Gillis ging door op zijn elan maar De Valck stond in de weg van Baert. Toen iedereen zich al met een gelijkspel verzoende bediende Madawa de vrijstaande Houman en Renier had geen verhaal.

V. Meldert: De Valck, De Pauw, Wellens, Leyman, Verdeyen (85’ Verdoodt), Van Nyvel, Houman, Amazou (73’ Aelbrecht), Madawa, Melkert, Sleewaegen (81’ Wauters).

Sint-Gillis-Waas: Renier, Massoels, De Mol, Stoclet, De Maeyer, Verstraeten (57’ Baert), De Ly, Straetman (73’ Jim Van Osselaer), Baetens, Reybrouck, Raaymakers.

Doelpunten: 18’ Leyman 1-0, 65’ De Maeyer 1-1, 87’ Houman 2-1.

Gele kaarten: Stoclet, De Maeyer.