Tempo Overijse
Opwijk
Datum: 13/03/2010 20:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 17
Opwijk gaat stunten bij Overijse
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk gaat stunten bij Overijse
Foto: © SC

Na tien magere weken zorgde een herboren Opwijk voor een onverwachte maar verdiende overwinning. Het tempo van Overijse sputterde en de bezoekers blikten de thuisploeg in.

De thuisploeg zorgde voor het eerste gevaar. Kevin Spreutelskwam oog in oog met Tomas Suls maar zijn schot ging voorlangs naast de paal. Opwijk reageerde en toen Sven Gheeraert de flank afdweilde vond hij Issa Traore die koel afwerkte. Even na het kwartier zorgden Gheeraert en Traore voor een nieuwe opdoffer bij het thuispubliek. Melvin Bouwmeester was de afwerker van dienst. Kort voor de pauze glipte Traore door de buitenspelval, talmde te lang en weg was de kans.

Ook na de rust bleven de bezoekers het hoogste woord voeren. Bouwmeester vond Gheeraert op links en die schilderde Traore zijn tweede doelpunt op de voet. Toen de doorgebroken Bouwmeester wat later over de benen ging van Tom Verelst mocht de thuisportier gaan douchen. Een kwartiertje later werden ook de bezoekers tot 10 herleid na een elleboogje van Traore. Bouwmeester dribbelde zich vrij in het strafschopgebied maar besloot voorlangs. Olivier Pauwels ranselde een schot van Kjell De Maeyer uit de winkelhaak. Pas even voor het eindsignaal kon Overijse een geldige doelkans voorleggen. Simon Valgaerts zag zijn schot gestuit door Suls. Peter Vanden Bossche verscheen vrij voor Pauwels maar kon niet scoren. Toen Gheeraert in de toegevoegde tijd vanuit een bijna onmogelijke hoek de score opdreef mocht het licht uit over deze partij.

Tempo Overijse: Verelst, Taelemans, Michiels, Buyuk, Camara, Francis, Vergeylen (53’ Pauwels), Valgaerts, Spreutels, Vanuytrecht (46’ Douven), Melotte (46’ Charlier).

KSK Opwijk: Suls, Huyck, Tackaert (69’ Vermeir), De Boeck, Romero-Gomez, Traore, Kabanda N’Sanga, De Greve, Bouwmeester (87’ Vanden Bossche), Gheeraert, Solis-Sanchez (78’ De Maeyer).

Doelpunten: 10’ Traore 0-1; 19’ Bouwmeester 0-2; 51’ Traore 0-3; 91’ Gheeraert 0-4.

Kaarten: Geel:Tackaert, Valgaerts, Romero-Gomez, Suls. Rood: 53’ Verelst; 66’ Traore