Bornem
Meldert
Datum: 31/01/2010 14:30
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Breeven
Meldert al vroeg de boot in bij Bornem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert al vroeg de boot in bij Bornem
Foto: © SC

Vrij evenwichtige wedstrijd waarin beide ploegen kansen kregen om de match te winnen. Een vroeger thuistreffer besliste over de punten.

De bezoekers zorgden voor het eerste gevaar maar ook de thuisploeg kreeg halve kansen. Na balverlies op het middenveld bereikte De Keukeleire de vrijstaande Jacobs en De Valck had geen verhaal (8’). Meldert reageerde via Melkert maar Baert was bij de pinken. Aan het halfuur moest Verdeyen een inzetten van De Keukeleire van de lijn vegen. De Schamphelaire was attent op een schot van Ghijselinck en Baert lag in de weg van Amazou en Vannyvel.

Ook in de tweede helft ging het snel heen en weer maar echte doelkansen leverde dat niet op. Beide doelmannen konden zich bij meerdere gelegenheden in de kijker spelen en de stand wijzigde niet meer.

SV Bornem: Baert, Tim Koppen, Wouter Koppen, Ghijselinck, Peeters, Yzewijn (60’ Van Hoeylandt), De Wilde, Francken (46’ Van Waes), Jacobs, De Keukeleire (70’ De Bondt) en Stabel.

VB Meldert: De Valck (12’ De Schamphelaire), Van Belle, Vannyvel, Turk, Amazou, Melkert (53’ Sleewaegen), De Pauw, Leyman, Wauters, Verdeyen en Aelbrecht (60’ Karamanis).

Doelpunt: 8’ Jacobs 1-0

Kaarten: geen.