Opwijk
FC Duffel
Datum: 14/02/2010 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: SK Opwijk Stadion
Opwijk klopt Duffel en heeft verrassing in petto
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk klopt Duffel en heeft verrassing in petto
Foto: © SC

Op een echte glijbaan was academisch voetbal ver weg en de kansen eerder schaars. Toen Opwijk scoorde had Duffel niet de kracht om terug te slaan.

Kansen waren in de eerste helft erg schaars. Duffel kreeg de eerste bij een hoekschop. Koen Huyck haalde de kopstoot van Kris Janssens van de lijn. Vijf minuten voor de koffie kreeg Tom Daems een vlam van Peter Vanden Bossche slechts in twee tijden onder controle.

De thuisploeg voelde dat de leider vandaag te pakken was en creëerde het meeste gevaar na de pauze. Daems ranselde een schot van Vanden Bossche uit zijn doelvlak. Kabanda trapte de rebound op de bezoekende goalie. Toen Melvin Bouwmeester foutief werd gestuit ging de bal op de stip. Peter Vanden Bossche liet de kans niet liggen. Duffel reageerde via Koen Gommers die echter te ver moest uitwijken. Vanden Bossche nam Daems nog eens op de korrel maar de stand wijzigde niet meer.

Dames gratis en van harte welkom bij Opwijk – Grimbergen

Het bestuur van KSK Opwijk heeft de eer en het genoegen om alle dames uit te nodigen tot het bijwonen van de wedstrijd tegen KSC Grimbergen. De derby gaat door op zondag 21 februari om 15u aan de Ringlaan in Opwijk. Dames, wees er bij en kom onze ploegen aanmoedigen. Ongetwijfeld zijn spanning en ambiance gegarandeerd.

KSK Opwijk: Suls, Huyck, Tackaert, De Boeck, Romero-Gomez, Verhaegen, Vanden Bossche, De Maeyer, Kabanda N’Sanga, Bouwmeester, Boon (90’ Van Elewijck).


KFC Duffel: Daems, Darcon, Verachtert, Janssens, Traizi (46’ Convalle), Gommers, Verbeeck, Calicchio, Van Linden, Vets, Lucas.

Doelpunt: 60’ Vanden Bossche 1-0.

Gele kaarten: De Maeyer, Darcon, Vanden Bossche