Vrasene
Opwijk
Datum: 20/03/2010 19:30
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Gemeentelijk Stadion Vrasene
Opwijk krijgt een mep van Vrasene
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk krijgt een mep van Vrasene
Foto: © SC

Op bezoek bij het quasi veroordeelde Vrasene kreeg Opwijk een unieke kans om een verlengstuk te breien aan de stuntzege van vorige week. Niets bleek minder waar want de rode lantaarn hield de punten thuis.

De thuisploeg begon enthousiast aan de wedstrijd en Glenn Maes zette de toon met een kopbal. Nog voor het kwartier klom Vrasene op voorsprong. Jari Vyaene bediende Chakib Charifi en Tomas Suls was kansloos. De aanhoudende regen doopte het terrein om tot een zwembad en voetballend aanvallen bleek onmogelijk. Suls was attent op een verre pegel van Andy Vereertbrugghen. Nadat de wedstrijd circa 20 minuten was stilgelegd voor de aanhoudende regen gebeurde er niets meer tot de rust.

Na de pauze kon er terug worden gevoetbald. Opwijk zocht de gelijkmaker maar stuitte op een begenadigde Johan De Graeve. Een schot en een kopbal van Issa Traore werden door de thuisportier onschadelijk gemaakt. Ook Melvin Bouwmeester slaagde er niet in om de doelman te verschalken. Sven Gheeraert zag een vrije trap uit de winkelhaak geranseld. De thuisploeg kwam welgeteld een keer voor het Opwijkse doel en meteen verdubbelde Vyaene de voorsprong. Boeken toe en Opwijk ontgoocheld terug naar huis.

KFC Vrasene: De Graeve, Maes, Bulte, De Breucker, Janssens, Schelfaut, Vyaene, Vereertbrugghen, Seynaeve (83’ Joris), Charifi,  Praet.

KSK Opwijk: Suls, Huyck, De Boeck, Vermeir, Traore, Vanden Bossche (60’ De Maeyer), Kabanda N’Sanga, De Greve, Bouwmeester, Gheeraert, Solis-Sanchez (78’ Rodriguez-Lozano).

Doelpunten: 12’ Charifi 1-0; 89’ Vyaene 2-0.

Gele kaarten: De Boeck, Gheeraert, Charifi, Joris