Meldert
Lyra-Lierse
Datum: 25/10/2009 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Van Den Steen - De Mey Stadion
Lyra laat punten liggen in Meldert
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lyra laat punten liggen in Meldert
Foto: © SC

De bezoekers domineerden de wedstrijd maar bleken vooraan te onmondig om de voorsprong uit te diepen. Lyra liet dan ook twee kostbare punten verloren gaan. Diep in de tweede helft kwam Meldert langszij.

Van bij de aanvang nam Lyra de wedstrijd in handen en Meldert plooide terug. Gelukkig voor de thuisploeg was De Valck opnieuw in goeden doen. Zware kogels van Geets en Balbi strandden op de thuisportier. Tussendoor kopte Blommaerts op de lat. Ook op een verraderlijke vrijschop van Fawaz bleek De Valck onwrikbaar.

Wie iets te lang aan de koffie zat miste de meer dan verdiende openingstreffer. Een afgeweken vrije trap van Geets verdween tegen de netten. Ozturk en Michiels verzuimden de klus af te maken. Met nog een kwartier op de teller moest Lauweryns zich voor het eerst tonen op een schot van El Addouly. Bij een vrije trap van Amazou was de bezoekende goalie er aan voor de moeite. In de slotfase knalde El Addouly nipt naaste en liet Geets een open kans aan zich voorbijgaan.

V. Meldert: De Valck, Coenen, Leyman, Van Belle, Verdoodt, Van Nyvel, De Pauw, Houman, Amazou, Karamanis (71’ El Addouly), Madawa.

SV Lyra: Lauweryns, De Corte, Blommaerts, Michiels, Van Gestel (85’ Rolvink), Ozturk, Fawaz, Ory (73’ Hendrickx), Gielis, Geets, Balbi.

Doelpunten: 46’ Geets 0-1, 78’ Amazou 1-1.

Kaarten: Geel: Amazou, El Addouly, Fawaz, Geets, Balbi. Rood: 81’ Fawaz