Tempo Overijse
Opwijk
Datum: 28/08/2010 20:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 1
Opwijk zwaar onderuit in Overijse
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk zwaar onderuit in Overijse

Net als vorig jaar is Opwijk met een zware uitnederlaag aan de competitie begonnen. Het speelde wel niet onaardig mee bij Overijse, maar als men dan vlak voor de rust met tien man valt, dan weet men het wel.

De eerste kans was voor rekening van de thuisploeg maar de plaatsbal van Simon Valgaerts was slecht gericht. Twee minuten later was het wel raak. Dimitry Delmotte mocht ongehinderd in het strafschopgebied oprukken en hij versloeg met een strak schot de kansloze Tomas Suls. De enige kans voor de bezoekers was een vrije trap van Kane Develer op een ideale plaats. Tom Verelst pakte mooi. Even voorbij het halfuur moest Suls de meubelen redden bij een mooie kans van Davy Van Gestel. Na een te drieste tackle mocht Olivier Romero-Gomez vervroegd gaan douchen.

De tweede helft was pas enkele minuten op gang gefloten of Kaya Buyuk verdubbelde de score.  Aan de overzijde nam de ingevallen Melvin Bouwmeester doelman Verelst op de korrel. Op het uur mochten de boeken toe nadat Davy Van Gestel met een mooie lob goalie Suls het nakijken gaf. Toen Miguel Solis-Sanchez een loepzuiver schot naar de winkelhaak richtte dacht iedereen dat de niet onverdiende eerredder in de maak was. Tom Verelst dacht er anders over en had een fantastische reflex in huis. Ook Bouwmeester vond de thuisportier op zijn weg. In blessuretijd kon Van Gestel andermaal alleen op doel afgaan en de eindstand vastleggen.

Tempo Overijse: Verelst, Taelemans, Michiels, Buyuk, Jennart (80’ Charlier), Pauwels, Van Gestel, Valgaerts (89’ Pannis), Delmotte (87’ Debroux), Vergeylen
 

KSK Opwijk: Suls, Lambrecht, Huyck, Heereman, Vermeir, Romero Gomez, Ben R’Haiem (46’ Bouwmeester), Bozzone, Gheeraert, Solis-Sanchez, Develer (65’ Boon)

Doelpunten: 8’ Delmotte 1-0; 51’ Buyuk 2-0; 60’ en 92’ Van Gestel 3-0 en 4-0.

Geel:Michiels, Vermeir, Bozzone. Rood: 44’ Romero-Gomez