Opwijk
Berchem Sport
Datum: 05/09/2010 15:00
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: SK Opwijk Stadion
Berchem klopt Opwijk in eigen vesting
Gentil Dossche
| 0 reacties
Berchem klopt Opwijk in eigen vesting

Slechts gedurende een tiental minuten was deze wedstrijd het aankijken waard. Voor Berchem voldoende om Opwijk in de achtervolging te duwen. De thuisploeg was echter aanvallend onmondig.

De bezoekers tekenden voor het eerste gevaar. Tomas Suls had al zijn klasse nodig op een knal van Ahmet Turk. Aan de overzijde kopte Kane Develer een voorzet op de dwarsligger. Toen Thierry Flies uithaalde was Suls kansloos. Opwijk reageerde via Develer maar Youri De Wilde was attent. De match viel volledig stil tot Pascal Bozzone zich verslikte en Thierry Flies niet aarzelde.

Was de eerste helft maar een flauwe bedoening, in de tweede periode werd het nog erger. Op een bal tussen de palen diende zelfs gewacht tot de 81ste minuut met een schot van Miguel Solis-Sanchez. De Wilde liet zich niet verschalken.

KSK Opwijk: Suls, Lambrecht (46’ De Groeve), Huyck, Heereman, Vermeir, Romero Gomez, Ben R’Haiem (66’ Di Miceli), Bozzone (46’ Boon), Gheeraert, Solis-Sanchez, Develer

K Berchem Sport: De Wilde, Willems, Dierickx, Quintana, Turk (57’ Yuruk), Pereira (90’ Madah), Flies, Coertjens (72’ Van Den Heuvel), Thyssen, Lansu

Doelpunten: 8’ en 32’ Flies 0-1 en 0-2.

Gele kaarten: Huyck; Heereman