Berlare
Opwijk
Datum: 11/09/2010 19:30
Competitie: 3e amateurliga B
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stadion SK Berlare
Opwijk pakt eerste driepunter in Berlare
Gentil Dossche
| 0 reacties
Opwijk pakt eerste driepunter in Berlare

Niet onverdiend kon Opwijk de nul van de tabellen vegen met een overwinning bij SK Berlare. Ook de gastheren kregen een paar mooie kansen maar vergaten deze te verzilveren.

Met een goed gestoffeerd middenveld kon Opwijk de aanvalsgolven van Berlare enigszins opvangen al was daar de nodige dosis geluk mee gemoeid. Bij een van de talrijke hoekschoppen kopte Koen Schockaert op de lat. Jimmy De Groeve en Sven Gheeraert konden enkele kansen onschadelijk maken. Opwijk reageerde met een aanval van Miguel Solis-Sanchez maar Jasper Van Kerckhove ging gepast in de baan van het schot. Op slag van rust mikte Olivier Romero-Gomez een voorzet over.

Na de koffie was het opnieuw Berlare dat voor het eerste gevaar zorgde. Ward Copers viseerde het zijnet. Sven De Geyter geraakte niet voorbij Tomas Suls. Kort na het uur kenden de bezoekers pech toen Romero-Gomez op de lat kopte. Toen Melvin Bouwmeester aan de haal ging bereikte hij Sven Gheeraert en Opwijk mocht juichen. Berlare reageerde via Jesse Brouwers en Steven Vandersnickt maar Suls gaf geen krimp. Kane Develer ging gretig in op plaatselijk balverlies en bood Sven Gheeraert zijn tweede van de dag aan.

SK Berlare: Van Kerckhove, De Wilde, De Brul, Serraes, Pauwels, Brouwers, Copers (66’ Vandenoudenhove), Schockaert, Vandersnickt, De Geyter (63’ Hasani), De Kegel.

SK Opwijk: Suls, Huyck, Heereman, Romero-Gomez, Di Miceli (89’ Vermeir), Bozzone, Bouwmeester (76’ Develer), Camara, De Groeve, Gheeraert, Solis-Sanchez (86’ Ben R’Haiem)

Doelpunten: 61’ en 89’ Gheeraert 0-1 en 0-2

Gele kaarten: Schockaert, Bozzone