Stadion: Sportcomplex Ter Beke
Zandvliet pakt volle buit in Wilrijk
Philippe Crols

Het afgelopen weekend stond de eerste speeldag in de tweede provinciale Antwerpen op het menu. Zandvliet ging op bezoek bij SK Wilrijk. Die club zakte vorig jaar uit de eerste provinciale.

De eerste kans was voor de thuisploeg maar Ivan De Corte kon redding brengen. De bezoekers reageerden met een schot van Bart Verept. Tim Eysackers scoorde na twintig minuten met een mooie knal dan wel de 0-1.
Slechts enkele minuten later maakte Van Schevensteen alweer gelijk. Dan was er Johan Geeraerts die Eysackers een goede kans voorschotelde, maar de aanvaller besloot over. 1-1 was de ruststand.

In de tweede helft kreeg Zandvliet een penalty na handspel op een schot van Johan Geeraerts. Kristof Luyckx zette zich achter de bal en het stond 1-2. Even later werd het 1-3 toen een vrije trap van Ben Van Hooydonck eerst nog werd afgeweerd door de doelman, maar Bart Verept was goed gevolgd en scoorde. Jacobs kreeg nog een rode kaart en het werd nog helemaal bibberen voor Zandvliet toen Maes via vrijschop de aansluitingstreffer lukte. Het bleef echter 2-3.