Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Stadion KFC Halle
Halle speelt gelijk tegen Turnhout
Jan Van Looy

Halle kwam aan de aftrap zonder de geschorsten Pieter Teunen en Ben Huygen. Na vijf kreeg Vekemans de kans op een snelle voorsprong maar zijn schot belandde op de doelman. Bertels probeerde nog eens van ver maar weer redde de doelman de meubelen voor een zwak acterend Turnhout. Wat niemand verwachte gebeurde toch:  een vrije trap ging zomaar aan de 2 de paal in doel en 0-1. Halle bleef het spel opeisen en Laurijsen kopte nog een keertje naast, Even voor de koffiepauze werd Meeusen foutief gestopt met een strafschop als gevolg. Bertels zette de elfmeter om zodat de ruststand 1-1 was.

In de 2 de helft hetzelfde spelbeeld Halle was baas en Meeusen probeerde 2 keer van ver maar zonder veel succes. Nadat een speler van Turnhout aan de mouw van de scheidsrechter ging trekken, mocht ook deze speler naar de douches en moest Halle nog 30 minuten tegen negen voetballen. Halle ging veel te hevig op zoek naar de 2-1 en vergat te voetballen. Turnhout op zijn beurt deed alles om de tegenstander zenuwachtig te maken en dat lukte vrij aardig zodat de wedstrijd uitdoofde met  1-1 resultaat.