Herbeleef KV Kortrijk - KV Mechelen (Beker van België)

Volg de match tussen KV Kortrijk en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

KV Kortrijk: Van Hout Kristof, Verbrugghe Brecht, Lahaye Tristan, Hempte Jimmy, De Ly Bram, Calvo Daniel, De Beule Davy, Kouyate Cheikhou, Oussalah Mustapha, Barbosa William Xavier, Coulibaly Elimane.
KV Mechelen: Biebauw Wouter, Van Dessel Romeo, Vleminckx Bjorn, Persoons Koen, Mununga Joachim, Asare Akwasi-Nana, Chen Xavier, Biset Maxime, Van Hoevelen Kenny, Gorius Julien, Imschoot Kristof.
Scheidsrechter Peter Vervecken laat het eerste fluitsignaal weerklinken.
3
Koen Persoons waagt als eerste een poging. Zijn vizier staat echter nog niet op scherp. Het schot verdwijnt in de tribune.
9
Doelman Wouter Biebauw onderschept de bal na een verre inworp voor de aanstormende Coulibaly.
11
Elimane Coulibaly toont zich bedrijvig in de openingsfase. Ditmaal met een kopbal die vooralsnog de juiste richting mist.
13
Jimmy Hempte speelt Coulibaly knap vrij. De spits schiet de bal voorlangs.
20
We zijn 20 minuten ver in de wedstrijd. Kortrijk neemt het voortouw in deze partij. Veel keuze heeft het echter niet, het moet de 0-1 score uit de heenwedstrijd zien om te buigen in zijn voordeel.
23
Kortrijk zet de bezoekers onder druk. Doelman Biebauw schudt enkele goede reflexen uit de mouwen, ondermeer op een schot van Barbosa.
32
Ondanks de steun van de talrijk meegereisde fans slaagt Mechelen er niet in om voor veel dreiging te zorgen. Kortrijk heeft de wedstrijd nog steeds in handen.
36
 Gele kaart voor Mustapha Oussalah
Oussalah krijgt de eerste gele kaart van de wedstrijd na een overtreding op Mununga.

Scheidsrechter
Rust
Met de brilscore nog op het bord zoeken de spelers de kleedkamers op. Kortrijk heeft nog 45 minuten om de 0-1 achterstand uit de heenwedstrijd om te buigen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft gaat van start.
47
Lahaye zet meteen doelman Biebauw aan het werk. Het Mechels sluitstuk maakt de poging onschadelijk.
50
Kortrijk schreeuwt om een strafschop! Xavier Chen haalt Coulibaly neer in de zestien maar scheidsrechter Vervecken ziet er geen graten in.
57
Thuisgoalie Van Hout reageert attent op een eerste Mechelse tegenprik.
58
Vervangen Julien Gorius
Ingevallen Antun Dunkovic

61
Asare zet zich door op de flank en brengt da bal voor. Deze is echter te zwak en doelman Van Hout plukt de bal makkelijk uit de lucht.
65
Doelman Van Hout moet stevig ingrijpen op een uithaal van Dunkovic.
66
De stadionspeaker vraagt op aandringen van scheidsrechter Vervecken om niet meer met vuur te gooien. Even voordien gooiden de Kortijk supporters met een vuurpijl richting doelman Biebauw.