KSK Halle
Meldert
Datum: 02/08/2009 16:00
Competitie: Beker van Belgiƫ
Speeldag: Ronde 2
Stadion: Lamme Guiche
Meldert haalt 3de ronde bij SK Halle
Gentil Dossche
| 0 reacties
Meldert haalt 3de ronde bij SK Halle
Foto: © SC

Pas nadat trainer Van de Velde zijn spelers aan de rust de levieten had gelezen kwam Verbroedering Meldert echt in actie. Bij Halle konden ze enkel maar buigen en barsten.

Amper één omwenteling had de stadionsklok afgelegd toen El Addouly een uitstekende kans liet liggen. Melkert en Wauters namen De Vits tevergeefs op de korrel. Na een kwartier viel de match volkomen stil.

 

Direct na de koffie duwde Meldert wat meer op het gaspedaal. Van Nyvel mikte nipt naast. Toen Melkert attent reageerde op een inworp mochten de bezoekers juichen. De bezoekende spits dwong de thuisportier tot een paar knappe interventies. Leyman kopte een voorzet op de kruising. In blessuretijd zette Madawa de eindscore op het bord.

 

SK Halle: De Vits, Testaert, De Vroede, Lembe, Cranenbrouck, Capouet, Kristof Verdoodt, De Smet, Taurir (68’ Verhulst), Heremans (59’ Loquet) en Etumba.

 

VB Meldert: De Valck, Coenen, Van Belle, Wauters, Verdeyen, Madawa, De Pauw, Van Nyvel, Amazou (68’ Leyman), Melkert (89’ Wellens) en El Addouly (79’ Anthony Verdoodt).

 

Doelpunten: 65’ Melkert 0-1 en 92’ Madawa 0-2.

 

Gele kaarten: Testaert, Coenen, Van Belle en De Pauw.

Beker van Belgiƫ