Stadion: Jules Ottenstadion

Herbeleef KAA Gent - Sporting Lokeren (Beker van België)

Volg de match tussen KAA Gent en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

De Beker van België kan wat glans geven aan het seizoen van Lokeren. Om de halve finales te bereiken moeten de Waaslanders eerst nog voorbij AA Gent dat een sterke bekerreputatie heeft.
AA Gent: Boeckx Frank, Nahayo Valery, Melli , Smolders Tim, Jørgensen Jesper, El Ghanassy Yassine, Coulibaly Elimane, Van der Bruggen Hannes, Rafinha , Ljubijankic Zlatan, Maréval Rémi.
Sporting Lokeren: Lazic Jugoslav, Maric Mijat, Tiko Tsholola, Overmeire Killian, Persoons Koen, De Ceulaer Benjamin, Mokulu Benjamin, Gueye Ibrahima, Patosi Ayanda, De Bock Laurens, De Pauw Nill.
1
Lokeren trapt de wedstrijd op gang. Benieuwd of het opnieuw zo snel kan scoren in als in de heenmatch, of heeft AA Gent zijn lesje geleerd?
2
Zo ziet het er niet naar uit. De Buffalo's beginnen zeer dominant aan de partij.
3
Lokeren rukt voor het eerst op naar voren, maar het week geen hoekschop te versieren.
4
Vrije trap voor de bezoekers na een fout van Jorgensen op Overmeire. Patosi trapt, maar Coulibaly vangt goed op.
5
Strafschop voor de Buffalo's. Maric maakt een trekfout op Coulibaly.
6

Goal
Doelpunt van Tim Smolders (Onbekend Onbekend)
De avond begint schitterend voor de Gentenaars. Smolders trapt de penalty in de rechtse hoek, Lazic kon er niet meer bij.
6
 Gele kaart voor Mijat Maric

9
Lokeren probeert te reageren op de snelle voorsprong van AA Gent, maar voorlopig lukt het niet.
12
Gueye is heel dicht bij de gelijkmaker, maar zijn schot gaat een metertje naast het Gentse doel.
18
Gumienny fluit opnieuw een vrije trap voor de bezoekers na contact tussen Van Der Bruggen en Overmeire. De Bock trapt richting doel, maar de bal gaat naast.
20
Het wordt moeilijker voetballen voor de thuisploeg. Lokeren laat Gent niet makkelijk meer komen en zelf probeert het af en toe te prikken met een snelle actie.
23
Mokulu duwt Coulibaly neer en ook AA Gent krijgt opnieuw een vrije trap. Met die kans wordt niet veel gedaan.
25
De Pauw gaat liggen bij een tik van Rafinha. De Braziliaan krijgt een verwittiging van de ref.
29
Gueye blijft de gevaarlijkste man van Lokeren. Met een afstandsschot probeert hij het doelman Boeckx moeilijk te maken, maar de bal gaat alsnog meters naast.
30
Nu probeert Smolders het nog eens aan de overzijde, maar ook zijn poging gaat naast.
34
Penalty voor de bezoekers. De Ceulaer gaat neer in de zestien na een duw van Melli.
35

Goal
Doelpunt van Mijat Maric (Onbekend Onbekend)
De bordjes hangen weer gelijk dankzij Maric.
35
 Gele kaart voor Juan Alberto Melli

42
Mokulu wil de rust in met een voorsprong, maar op zijn weg komt hij Nahayo tegen.
43
Vervangen Zlatan Ljubijankic
Ingevallen Christian Brüls

Scheidsrechter
Rust
We gaan de rust in met een 1-1 gelijkspel. De doelpunten kwamen allebei via een strafschop tot stand. Bij deze score gaat AA Gent door naar de halve finale.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft wordt op gang gefloten. Benieuwd welke club aan het langste eind zal trekken in deze partij.
47
Beide ploegen beginnen voorzichtig aan de tweede periode. De Gentse fans proberen hun favoriete club naar voren te schreeuwen.
49
 Gele kaart voor Rafael Scapini Rafinha
Trekfout
51

Goal
Doelpunt van Ayanda Patosi (Laurens De Bock)
Boeckx is geklopt na een kopbal van Patosi.
54
 Gele kaart voor Laurens De Bock
Fout op Rafinha.
58
Brüls versiert een vrije trap net buiten de zestien.
61
Het duurt een eeuwigheid voor het muurtje goed staat opgesteld. Gumienny heeft moeite om de spelers in bedwang te houden. Uiteindelijk gaat de vrije trap via Smolders buiten.
63
El Ghanassy zet voor naar Coulibaly, maar Lazic duwt de bal weg. Jorgensen probeert het nog eens, maar ook zijn schot wordt geweerd.