Datum: 21/09/2011 20:30
Competitie: Beker van België
Speeldag: Ronde 6
Stadion: Diaz Arena

Herbeleef KV Oostende - KV Mechelen (Beker van België)

Beleef de match tussen KV Oostende en KV Mechelen nu live op een totaal nieuwe manier! Kruip in de huid van de trainer, de scheidsrechter of geef je mening als echte analist. Samen met vele andere supporters.


Vooraf
KV Mechelen gaat aan de kust op zoek naar eerherstel na de blamage in Bergen vorige zaterdag. KVO leed dit seizoen nog geen enkele nederlaag en is vastberaden om KVM een hak te zetten.
Opstellingen
Oostende: Sierens Jurgen, Luissint Xavier, Wallaeys Lars, Coussement Niels, Jonckheere Michiel, Vandamme Jamaique, Gueye Daby, Brillant Frédéric, Essikal Achraf, Brouckaert Yohan, Dissa Mahamadou Mama.
KV Mechelen: Renard Olivier, Van Hoevelen Kenny, Chen Xavier, Iddi Abdul-Yakinu, Biset Maxime, Ghomsi Antonio, De Witte Seth, Wilmet Jonathan, Koulibaly Pan Pierre, Cordaro Alessandro, Oliveira Sérgio.
1
De match is begonnen.
4
Eerste kansje voor de thuisploeg. Coussement kan op counter de bal meenemen tot aan de rechthoek, maar zijn schot mist richting.
6
Mechelen kan 2x kort na elkaar dreigen, maar beide voorzetten worden weggewerkt.
14
Gelijkopgaand openingskwartier met kansjes aan beide kanten. Dit keer was Vandamme net te laat om een voorzet van Luissint aan de eerste paal binnen te tikken.
16
Een vrije trap aan de rand van de 16 wordt langs de grond voor gebracht. Cordaro zijn trap strandt op een Oostends been.
19
KV Mechelen komt gevaarlijk opzetten. Doelman Sierens moet een trap van Cordaro in hoekschop tikken. Deze wordt echter simpel gepakt door de Oostendse doelman.
23
KV Mechelen probeert het nu van op afstand, maar de schoten van Wilmet en Oliviera belanden een paar meter over doel.
26
De match gaat goed op en neer. Mechelen tracht de druk op te voeren, maar moet toch opletten voor de counter. Vandamme kan uithalen, maar z'n schot gaat een metertje naast.
40

Goal
Doelpunt van Sergio Oliveira (Onbekend Onbekend)
Iddi gaat op wandel en wordt aan de rand van de zestien licht aangetikt. De Oliveira trapt de vrije trap in de winkelhaak. Malinwa op voorsprong.


Scheidsrechter
Rust
Scheidsrechter Nzolo maakt een einde aan de eerste helft. Kort voor de rust klom KV Mechelen op voorsprong na een knappe vrije trap van Sérgio Oliviera.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft gaat van start. Kunnen de kustjongens nog iets forceren?
50
Een slecht genomen vrije trap van Oostende mondt uit in een counter voor Mechelen. Koulibaly speelt mooi Cordaro vrij, maar zijn schot belandt op de vuisten van Sierens.
52
Opnieuw een kans voor de eersteklasser. Cordaro kan doorgaan op rechts, maar zijn voorzet wordt te zwak op doel getrapt door Koulibaly.
52
 Gele kaart voor Abdul-Yakuni Iddi
De partij wordt iets bitsiger. Iddi komt in het boekje van Nzolo terecht.
55
Vervangen Lars Wallaeys
Ingevallen Gianni Vanhaecke


57
Wilmet met de run door het centrum. Zijn schot wordt weggebokst.
58
Malinwa gaat op zoek naar het verlossende tweede doelpunt. Een voorzet van Cordaro wordt net voor de neus van Koulibaly weg gekopt door Brillant.
59
Cordaro kan alleen op doel gaan. Zijn schot verdwijnt maar net boven de deklat.
60
Op de tegenaanval een grote kans voor Oostende. Vandamme en Dissa komen maar net te laat om de voorzet binnen te tikken.
61

Goal
Doelpunt van Sergio Oliveira (Onbekend Onbekend)
Cordaro mag opnieuw een, voor discussie vatbare, vrije trap geven. Dit keer kiest hij voor de volledig andere hoek. Zijn trap verdwijnt via de paal in doel.
64
 Gele kaart voor Alessandro Cordaro

75
Vervangen Michiel Jonckheere
Ingevallen Sam De Munter


75
Vervangen Pan Pierre Koulibaly
Ingevallen David Destorme


76
De supporters van KV Mechelen nemen Nzolo op de korrel voor het stilleggen van Genk - Standard. "Hey Nzolo, le Malinwa, c'est du caca." weerklinkt in het stadion.
77
De ingevallen Destorme laat zich meteen zien. Zijn kopbal is iets te zwak.
78
Cordaro doet het iets beter. Al is ook zijn kopbal te zwak om Sierens opnieuw te verschalken.
80
Vervangen Sergio Oliveira
Ingevallen Robin Henkens

De matchwinnaar wordt naar de kant gehaald.
86

Goal
Doelpunt van David Destorme (Alessandro Cordaro)
Destorme beslist de partij. Op de counter trapt hij de voorzet van Cordaro van dichtbij in doel.
87
Vervangen Jonathan Wilmet
Ingevallen Liroy Zhairi
Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.