Herbeleef SK Beveren - FCV Dender EH (Beker van België)

Volg de match tussen SK Beveren en FCV Dender EH live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
19:41
Weinig verrassingen in de opstelling bij Stijn Vreven. Henkinet, Demir, Moren, Buatu Mananga, Langil, Coulibaly, Gano, Milosevic, Moulin, Jans, Vanzo zijn de mannen van dienst.
20:15
Kwartiertje ver op de Freethiel. De beste kansen? Die zijn voorlopig voor de bezoekers. Met name Dimbala had al kunnen scoren.
20:24
Na twintig minuten op de Freethiel mogen we dit misschien wel de zwakste match noemen van eersteklassers. Want Dender blijft de gevaarlijkste ploeg.
20:49
In Waasland-Beveren tegen Dender rusten met een verrassende 1-1! Dan toch eersteklassers die in de problemen komen ...
21:20
Myny is ingevallen bij de troepen van Stijn Vreven. Dat levert toch meteen wat meer druk in na de rust.
35

Goal
Doelpunt van Thibault Moulin (Onbekend Onbekend)
Dan toch prijs hier in Waasland-Beveren. Thibault Moulin kan een vrije trap in doel krullen. Dender was de betere ploeg, maar WB staat wel op voorsprong.
44

Goal
Doelpunt van Patrick Dimbala (Onbekend Onbekend)
En het is 1-1 geworden op de Freethiel! Vlak voor rust wordt het dan toch nog gelijk. En Dender heeft dat niet echt gestolen.