Herbeleef KV Mechelen - SK Beveren (Beker van België)

Volg de match tussen KV Mechelen en SK Beveren live, samen met vele andere supporters.

Wie pakt de kwalificatie voor de kwartfinale in de Beker van België?
21:14

De lange niet hé, de lange niet hé

Veselinovic komt even naar de bank om in te vallen, maar de fans willen dat niet. Het berust ook op een misverstand, want het zal Van Damme zijn die moet inkomen voor de geblesseerde De Witte.

19:58
Een verzengende sfeer is het hier Achter de Kazerne ook niet. Er is wel nog redelijk wat volk komen opdagen, het kon zeker slechter voor een bekerpartij.
1
KV Mechelen-Waasland-Beveren: 0-0
1
En we zijn er aan begonnen. Wie gaat naar de kwartfinale van de Beker van België? Meteen Matthys met een trapje richting doel, maar ver naast.
3
Matthys met de opening op Naessens, maar die verslikt zich in de bal. Daarnet ook al wat druk van Verdier op de bal, vooralsnog geen echte kansen.
6
De thuisploeg is baas en toont iets meer wil. Maar op deze manier krijgen we wel geen doelpunten te zien. En verlengingen? Dat wil eigenlijk niemand.
7
Eerste open doekje van de match. Matthys en Paulussen openen op rechts, Volkov tacklet op links. De corner levert uiteindelijk wel niets op.
8

Goal
Doelpunt van Nicolas Verdier (Onbekend Onbekend)
Goblet komt op een hoge bal ver uit, maar Verdier is eerder op de bal en kopt simpel binnen.
11
De thuisploeg laat de bal nu wat beter rondgaan, de kopbal van Hanni is wel niet gericht op doel. Maar de bezoekers hebben wel nog niets laten zien.
14
De thuisploeg blijft rustig domineren. Hanni, Paulussen en De Witte tonen klasse met leuke pasjes, de opvolging is wel niet gevaarlijk.
16
Matthys tot bij Hanni, die zijn schot in het blok ziet belanden.
17
Terwijl Coulibaly de levieten wordt gelezen, vraagt Hanni om een elfmeter. Hij lijkt aan de tweede paal wel echt vast te zijn gehouden, maar Smet gaat er niet op in.
19
Mechelen blijft alomtegenwoordig. Paulussen met een nieuwe scherpe voorzet, maar Goblet zit er voldoende tussen.
21
De bezoekers willen nu op hun beurt een elfmeter. En zo valt er toch vanuit de supportersmiddens iets te beleven.
21

Goal
Doelpunt van Zakaria M'Sila (Olivier Myny)
En plots is het hier dan halfweg de eerste helft 1-1. De eerste keer dat Waasland-Beveren komt opzetten is het meteen raak. Myny legt af naar M'Sila, die helemaal vrij is. Hij legt makkelijk binnen en bedankt heel de bank.
25
De thuisploeg is opnieuw wakker geschoten. Een knal van Naessens, maar hij stond al buitenspel en dus weg kans.
28
En daar is Mechelen opnieuw. De pass van Hanni op Naessens is ok, maar de verdediging van WB is snel genoeg om de angel uit de alleen op doel afgaande Naessens weg te halen.
31
Halfuur ver, echt genieten was het nog niet - ondanks twee doelpunten al. De thuisploeg krijgt nog eens een corner.
35
De thuisploeg blijft dominant. Kansjes zijn er te over, maar de laatste tik is nooit goed genoeg. Een kopballetje van Cocalic, Verdier die naast de bal tikt, ...
37
Vreemd moment. Eerst een knal op de lat, in de herneming gaat Goblet leunen bij Naessens en krijgt hij de fout mee. Het publiek furieus, want Rits had de 2-1 aan de voet.
39
Een paar nieuwe corners voor de thuisploeg, de laatste wordt door Verdier vanaan de eerste paal over gekopt. We kabbelen richting rust.
41
 Gele kaart voor Zakaria M'Sila
Eerste kaart van de avond is voor de goalgetter na een handje bij Kosanovic
43
Naessens trapt, Goblet laat de bal schieten. Een doelpunt levert het echter niet op!
45+1
We krijgen er nog een minuutje bij, maar er is al veel volk richting catacbomben aan het trekken. Bier of soep, zegt u het maar?

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen - Waasland-Beveren: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:49
Rusten met 1-1 Achter de Kazerne.
Het zal in de tweede helft moeten gaan gebeuren hier Achter de Kazerne. Na 45 minuten is het 1-1 en kan alles nog voor beide teams, al was Mechelen de betere.
46
Bal rolt terug in Mechelen, volg het hier LIVE
We zijn er opnieuw aan begonnen hier in Mechelen. Op het eerste zicht zonder wissels.
47
Hanni en Matthys zetten iets op, het schot van die laatste levert uiteindelijk wel niet al te veel dreiging op.
50
Rits met een erg leuke actie, maar het schot wordt door Goblet nog in corner getikt.
53
De bezoekers zijn feller uit de kleedkamers gekomen. Het schotje van Langil wijkt af op Verdier, maar haalt er ook alle snelheid uit. Makkelijke prooi voor Gillet.
54

Goal
Een erg lange bal komt bij Verdier, maar die mist zijn controle. Via de kluts komt hij echter toch opnieuw bij de bal, Goblet nu kansloos en Mechelen opnieuw op voorsprong.
55
Dit ziet er niet goed uit voor De Witte, die na een zwaar contact opnieuw moet gaan liggen.
58
Vervangen Seth De Witte
Ingevallen Joachim Van Damme

Daar is dan de wissel tussen de 'Broeremannen'.
58
Ondertussen bijna zoals de eerste helft meteen raak op de eerste kans van de bezoekers. M'Sila kan net niet stevig genoeg tikken tot bij Myny.
62
Scheidsrechter Smet laat balvoordeel aan Mechelen. Goede beslissing, want het schot van Naessens is uiteindelijk mooi. Goblet ligt goed in zijn hoek, dat wel.
62
En aan de overkant is Moulin plots in een schietgrage positie, maar Gillet heeft er weinig problemen mee.
65
Ook Verdier even aan de kant, maar hij lijkt verder te kunnen. Veselinovic staat wel klaar om in te vallen.
67
Vervangen Nicolas Verdier
Ingevallen Dalibor Veselinovic

Daar is de wissel dan toch, Dalibor Veselinovic krijgt 23 minuten, zijn eerste actie is meteen lachwekkend voor de morrende fans.
68
En nu meteen de eerste kans voor de lange spits, maar Goblet zit er goed tussen. Via-via krijgt ook Rits nog een kansje, maar hij trapt te zwak in.
70
Veselinovic probeert het nu met een omhaal, maar te centraal om Goblet te bedreigen. Zo krijgen we toch nog een beetje suspens stilaan.
74
 Gele kaart voor Floriano Vanzo
Vanzo met een kleine aanslag op Matthys, de gele prent is een logisch gevolg
74
Ook Volkov heeft behandeling nodig, ondertussen een trapje van Hanni in de handen van Goblet. Nog een dik kwartier en het is affluiten geblazen.
74
Vervangen Floriano Vanzo
Ingevallen Tortol Lumanza-Lembi

75
 Gele kaart voor Tim Matthys

76
Vrije trap Moulin, Gillet heeft er niet al te veel problemen mee.
77
 Gele kaart voor Edin Cocalic

80
Vervangen Steeven Langil
Ingevallen Kevin Hebbelinck

Ook de bezoekers gaan nog eens wisselen. Ondertussen vuurt Hanni een pegel af, Goblet kan redden en dan staat Veselinovic buitenspel.
81
Daar is de volgende kans voor Veselinovic, maar wat een dramatisch schot levert die af! De fans beginnen alweer te fluiten, een kwartiertje invaltijd heeft hij al gehad.
84
Vervangen Jens Naessens
Ingevallen Rafal Wolski

Wissels maken nu de dienst uit, want op het veld is het toch allemaal wat stilgevallen.
84
Vervangen Zakaria M'Sila
Ingevallen David Destorme

Ook David Destorme mag invallen bij de bezoekers. Hij heeft ook een Mechels verleden.