kvmKV Mechelen
wbeSK Beveren
Datum: 02/12/2015 20:00
Competitie: Beker van België
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Achter de Kazerne
KV Mechelen moet iets van de Beker maken (met steun van directeur Croky)

KV Mechelen wil seizoen redden via Beker, Waasland-Beveren zonder druk

KV Mechelen moet iets van de Beker maken (met steun van directeur Croky)
Foto: © SC

Zes wedstrijden vanavond in de Beker van België. Er wordt daarbij zeker naar Mechelen gekeken. Malinwa is namelijk een echte bekerploeg, waar de fans vooraf een bekerfinale al belangrijker vonden dan een stekje in play-off 1.

Directeur Jan Claes van Croky is tevreden met de huidige bekerformule. "Een nieuwe klepper in de finale zou tof zijn, al hoopt mijn supportershart op een finale voor KV Mechelen", gaf hij aan in Sport/Voetbalmagazine.

Het moge duidelijk zijn: Malinwa moet - zeker voor zijn fans - het seizoen redden via de Beker van België. Met 18 punten is het bilan in de competitie niet om over naar huis te spreken.

In de thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren moet de eerste stap richting een bekerfinale dus worden gezet. Bij KV Mechelen is quasi iedereen fit. 

Bij de Waaslanders is er dan weer geen enkele druk. De troepen van Stijn Vreven doen het goed in de competitie en beleven een leuk en zorgeloos seizoen. Nabab en Buatu zullen er wel niet bij zijn Achter de Kazerne.

Wie feest na 90 minuten ADK?

Malinwa? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 102 euro op. Of toch de bezoekers? Dan kan u met een poging voor hetzelfde bedrag 144 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro.

Meer nieuws

Beker van België