Herbeleef KV Mechelen - Sporting Lokeren (Beker van België)

Volg de match tussen KV Mechelen en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
21:17
Met brilscore de rust in
Lokeren maakt voorlopig zeker geen geweldige indruk. Voorlopig blijft het Achter de Kazerne wel 0-0.

KV Mechelen heeft reeds de scalp van Antwerp te pakken en wil met Lokeren nog een ploeg uit 1A over de knie leggen. De bezoekers gaan op zoek naar hun eerste uitzege onder Trond Sollied. De leider uit 1B vs de voorlaatste uit 1A: het kan vanavond alle kanten uit in het AFAS-stadion.
1
KV Mechelen-Sporting Lokeren: 0-0
1
De bal rolt in Mechelen!
We zijn eraan begonnen. Met Lemoine, Cocalic en Cornet toch enkele onverwachte namen in het Mechelse elftal.
5
Eerste keer buitenspel
Voorlopig beperkt het zich in deze wedstrijd tot middenveldspel. De thuisploeg kwam wel al een keertje dreigen, maar de aanval werd afgevlagd wegens buitenspel.
8
KV Mechelen probeert diepgang te zoeken, vooral op de linkerflank, maar bij Lokeren zijn ze bij de pinken.
10
Kopbal Cornet
Cornet kopt de voorzet van Lemoine naast.
12
Storm draait knap weg van zijn man en KV gaat dan lekker aan het combineren. Er komt niets van voort, maar Malinwa is de partij in handen aan het nemen.
14
Een stevige knal van Van Damme!
Van Damme vindt goed de ruimte op het middenveld en opent knap naar de rechterflank. De voorzet wordt afgeslagen, maar de afvallende bal is wel weer voor Van Damme. Die pakt uit met een stevige vlam, De Wolf is paraat met een knappe redding.
19
Het is toch stilaan tijd dat Lokeren als eersteklasser ook iets laat zien. Het begint zich nu wel wat meer balbezit toe te eigenen.
22
De ploeg uit het Waasland geraakt beter in de match en komt nu iets meer op de helft van KV Mechelen voetballen.
25
De afvallende bal na een hoekschop van Skulason is voor Hupperts. De Nederlander schiet hoog over.
27
Weer een paar betere minuten van Mechelen, dat opnieuw tracht aan te zetten. Vooral met Van Damme die veel recupereert op het middenveld.
29
Deschacht dicht bij de 0-1!
Deschacht kan een hoekschop naar de verste hoek koppen en zijn kopbal lijkt doel te treffen, tot Lemoine net op tijd op duikt om opnieuw in hoekschop te koppen.
30
Overmeire krijgt zijn been tegen de hoekschop die volgt. De bal rolt wel ruim voorlangs.
33
Hupperts neemt de bal in één tijd op de slof en trapt nog een keertje ruim over.
37
De wedstrijd is enigszins aan het stilvallen. Beide ploegen kunnen zich wellicht wel verzoenen met een eventuele 0-0-ruststand.
39
 Gele kaart voor Omri Ben Harush

41
Swinkels verlengt een hoekschop met het hoofd. Voorbij de tweede paal kan Cornet er nog zijn teen been, maar kan enkel naast doel deviëren.
42
 Gele kaart voor Lukas Marecek

43
Storm mikt over
Storm komt nog een keertje binnen en schiet van in het strafschopgebied over.

Scheidsrechter
Rust
KV Mechelen - Sporting Lokeren: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Lokeren trapt tweede helft op gang
De twee ploegen kunnen weer op zoek naar het openingsdoelpunt.
47
Ei zo na een Lokerse owngoal
Storm pakt uit met de eerste goede actie uit de tweede helft. Diaby komt tussen en scoort bijna in eigen doel. De Wolf kan het met een reflex vermijden, waarna Diaby kan opruimen.
51
Ruimte genoeg voor KV Mechelen op de tegenaanval. De bezoekende defensie moet de lage voorzet van Kaya in hoekschop werken.
55
Goed schot van Tirpan
Tirpan krijgt alle tijd om uit te halen en doet dat meer dan aardig. Verrips haalt zijn schot uit de rechterhoek en tikt in hoekschop.
58
Na een erg gretige start van KV Mechelen in de tweede helft komt Lokeren er nu toch weer door en tracht het over te nemen. Enigszins gelijkaardig met het verloop van de eerste periode.
61
Cocalic staat Verrips bij
Verrips moet nu wel een schot uit de tweede lijn even lossen. Cocalic is het snelst bij de bal en kan in hoekschop trappen, vooraleer Lokeren de rebound kan benutten.
64
Met iets meer dan 25 minuten te gaan hebben we er het raden naar wie van deze ploegen zal doorstoten. Lokeren is KV Mechelen nu wel wat achteruit aan het drukken.
68
Cocalic verlengt de hoekschop van Kaya. Aan de tweede paal kan geen enkele ploegmaat bij de bal.
68
Vervangen Mathieu Cornet
Ingevallen Igor De Camargo

69
 Gele kaart voor Mickaël Tirpan

72
Centraal voor doel ligt er wel wat ruimte, maar de Camargo levert vanop rechts een slechte voorzet af.
75
Vervangen Nikola Storm
Ingevallen Clément Tainmont

76
Mooi toeschouwersaantal
Er wordt aangekondigd dat er 8 300 supporters zijn opgedaagd voor deze match. Niet slecht voor een bekerwedstrijd.
78
Weggever niet afgestraft
Een weggever komt de bezoekers bijna duur te staan. Engvall maakt in de zestien meter de verkeerde keuze.
79
Tainmont schiet vanuit een zeer schuine positie naast.
80

Goal
Doelpunt van Gustav Engvall (Clément Tainmont)
KV komt er weer door en scoort alsnog. Tainmont biedt Engvall de 1-0 aan. De Zweed staat toch weer opnieuw op de juiste plaats.