Herbeleef Union SG - KV Mechelen (Beker van België)

Volg de match tussen Union SG en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Wie breekt de poort naar de bekerfinale open? Volg het duel bij ons LIVE!
20:39
Heel veel sfeer, zowel bij de thuisfans als de bezoekers. Wie gaat naar de Heizel?
1
Union SG-KV Mechelen: 0-0
1
De bal rolt in het Dudenpark. 90 (of 120 minuten en/of strafschoppen) scheiden beide teams van de bekerfinale!
4
Meteen een kans voor Tau, die niet voorbij Swinkels geraakt. Uiteindelijk het schot van Teuma, maar Verrips pakt.
7
Daar is de volgende kans. Niakaté in de box, maar Mera kan hem afhouden. Verschroeiend begin van de thuisploeg.
9
Aan de overkant duikt De Camargo op in de box. Hij gaat neer, geen elfmeter.
13
Veel bits gedoe op het middenveld, dat levert ook wat vrije trappen op. Echt gevaar? Neen.
16
Tau helemaal alleen op Verrips af ... Nee!
Plots op een diepe bal kan Tau op de omschakeling alleen naar Verrips. Hij trapt snel en naast. Daar zat meer in voor de thuisploeg.
18
En daar is Tau opnieuw, dit keer met een schot uit de tweede lijn. Verrips gaat goed plat.
21
De thuisploeg is voorlopig heer en meester. Het monopoliseert de bal, komt met de enige kansen. Bij Mechelen loopt het vooralsnog spaak. Vooral Storm heeft het erg kwaad voorlopig.
22
Dan toch eens een voorzet van Storm, maar Engvall kan er niet echt bij. Even daarna Schoofs tegen de grond, vrije trap vanop een mooie plek!
25
 Gele kaart voor Laurent Lemoine
De druk van Union houdt aan, daar is de eerste gele kaart van de match.
30

Goal
Doelpunt van Igor De Camargo (Nikola Storm)
Veel kansen kreeg Mechelen nog niet, maar op een snedige voorzet van Storm is het de onvermijdelijke De Camargo die binnenknikt.
33
 Gele kaart voor Faïz Selemani

34
De thuisploeg zal nu nog meer moeten komen dan daarnet al het geval was. Wat levert dat op?
38
 Gele kaart voor Onur Kaya
Als Mechelen de bekerfinale zou spelen, moet het dat zonder Lemoine en Kaya doen. Zij zijn beiden geelgeschorst door hun kaart in deze eerste helft.
39
Niakaté is er nog eens tussendoor, maar buitenspel en dus geen kans.
42
We kabbelen stilaan richting rust.

Scheidsrechter
Rust
Union SG - KV Mechelen: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:30
Geen extra minuten, meteen rusten met 0-1 in het Dudenpark. Wat krijgen we na de koffie nog?
46
45 minuten scheiden Mechelen van de Heizel
De bal rolt opnieuw in het Dudenpark.
46
Vervangen Onur Kaya
Ingevallen Clément Tainmont

Kaya probeerde het tijdens de rust nog eens, maar kan niet verder. Tainmont komt in zijn plaats.
48
Bijna kan Tainmont op doel afdrukken, maar hij moet terug. Ook Van Damme kan niet echt op doel trappen.
49
Dubbele kans voor de thuisploeg. Eerst werkt Storm een voorzet nog halvelings weg, daarna een kopbal via Verrips over de kooi. Of was hij niet aangeraakt? Want geen corner.
51
Vervangen Mathias Fixelles
Ingevallen Roman Ferber

52
De thuisploeg komt opzetten en haalt er een corner uit, maar doet er niks mee. Het is nu pompen tegen het verzuipen!
55
Het blijft bikkelen. Van Damme zet zich door, de voorzet van Tainmont komt er niet helemaal uit.
56
Verrips verwerkt een bal bijzonder slecht. Tau kan niet profiteren, via Swinkels wordt het een corner.
59
Iriondo werkt Engvall tegen de grond en daar is de volgende gele kaart: 2-2 op dat gebied.
60
 Gele kaart voor Urtzi Iriondo Petralanda

62
Mechelen lijkt ook de eerste storm na de pauze te hebben overleefd, Union heeft nog een halfuur voor twee doelpunten.
64

Goal
Doelpunt van Clément Tainmont (Onbekend Onbekend)
Plots een heerlijke actie van Mechelen en goede pass breed op Tainmont, die in de korte hoek de 0-2 binnen trapt. Het wordt lastig nu voor Union!
66
Aan de overkant meteen Tau, maar op Verrips én bovendien ook al buitenspel!
69
We zijn over halfweg de tweede helft. Wat kan Union nog verzinnen?
72
Swinkels ruikt zijn kans nog eens, maar trapt ver naast. Ondertussen komen er aan beide kanten verse krachten tussen de lijnen.