Herbeleef Antwerp - Sporting Lokeren (Beker van België)

Volg de match tussen Antwerp en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Antwerp-Sporting Lokeren: 0-0
1

Goal
Doelpunt van Giorgi Beridze (Onbekend Onbekend)
Onwaarschijnlijk begin hier op de Bosuil. Het eerste fluitsignaal weergalmt nog op het moment dat de bezoekers er al 0-1 van maken. Lekkere krul van Beridze!
6

Goal
Doelpunt van Dieumerci Mbokani (Onbekend Onbekend)
Wat een knotsgek begin zien we hier op de Bosuil? We zijn amper vijf minuten ver en het staat al 1-1. Mbokani werkt een voorzet van Lamkel Zé knap naast de paal.
9
Said pakt uit met een gevaarlijke tackle op Quirynen en krijgt een geel karton onder de neus geschoven. Donkergeel, als je het ons vraagt.
11
Hoewel Lokeren er na een seconde of honderd al 0-2 van had kunnen maken, is Antwerp nu al een tijdje baas.
15
De wedstrijd ligt even stil nadat Benson zich bezeerde bij een veel te wilde tackle van Marecek. De ex-speler van Anderlecht kreeg zelfs geen geel. Het wedstrijdbegin is op zijn minst 'fel' te noemen.
20
Lamkel Zé krijgt veel tijd en ruimte om er 2-1 van te maken, maar zijn schot gaat net naast.
23
De eerste helft is halverwege. Op het scorebord staat het 1-1, op vlak van echte kansen 2-2. Die van Lokeren waren er wel twee in de eerst twee minuten.
26
Wat gaat het plots snel over en weer. Hoedt ziet een schot van de lijn gekeerd worden, maar tien seconden later scoort Lokeren bijna. Het zou ons niets verbazen mochten we hier nog heel wat doelpunten te zien krijgen vanavond.
30
Nu is het aan De Jonghe om een vuile fout te maken. Het is een klein wonder dat er nog 22 spelers op het veld staan.
33

Goal
Doelpunt van Koji Miyoshi (Onbekend Onbekend)
Een eerste Antwerps schot wordt nog gekeerd, maar twee seconden later maakte Miyoshi zijn tweede van de avond: 3-2.
38
Vervangen Giorgi Beridze
Ingevallen Jun Amano

39
Benson trapt, maar zijn schot mist de kracht om Defourny echt te bedreigen.
43
We naderen de rust. Benson probeert Mbokani te bereiken, maar Lokeren ruimt op. Haalt Lokeren met één goal verschil de rust?
45
We krijgen wat haantjesgedrag tussen de twee nummers 22. Lardot lost het op zonder kaarten voor Hoedt en Said.
45+1
Lamkel Zé lijkt vrije baan te hebben naar het Lokerse doel, maar Van Damme zit er nog net tussen met een uitschuifbaar been. Sterk verdedigd.

Scheidsrechter
Rust
Antwerp - Sporting Lokeren: 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:21
Rusten na bikkelharde eerste helft in Antwerpen - Lokeren
We gaan rusten met 2-1 op het scorebord. In manschappen staat het nog 11-11 en daar mag Lokeren bijzonder blij om zijn.
46
We voetballen weer op de Bosuil
De tweede helft is opnieuw op gang gefloten. Krijgen we opnieuw een furieus begin te zien?
51
In de eerste helft was er na vijf minuten al twee keer gescoord. Nu wachten we nog op een eerste kans.
53
Lokeren forceert de eerste hoekschop uit de tweede helft. Die wordt flauwtjes in de handen van Bolat gekopt.
56
Nieuwe corner voor de bezoekers. Levert die ditmaal wél gevaar op?
58
Lamkel Zé zet zijn turbo nog eens aan en forceert een corner. Die wordt weggebokst en de bal gaat snel de andere kant uit. Bolat verkijkt zich bijna op een lange bal, maar gescoord wordt er niet. We naderen het uur met 2-1 op het scorebord.
59
Vervangen Lukas Marecek
Ingevallen Francisco José Navarro Aliaga

63
Antwerp gaat op zoek naar de 3-1
Antwerp en dan voooral Miyoshi schakelen een versnelling hoger en gaan op zoek naar een derde doelpunt. Kan Lokeren op de counter nog iets forceren?
65
Vervangen Manuel Benson
Ingevallen Amara Baby

68
Amano probeert een strafschop te versieren, maar krijgt een geel karton voor een schwalbe.
71
De ingevallen Baby haalt uit, maar zijn schot gaat net naast de kooi van Defourny.
74
We naderen het slotkwartier. Eigenlijk heeft heeft Lokeren Bolat amper nog kunnen bedreigen na de bijzonder gretige start. Krijgen we nog een Lokers slotoffensief?
76
Lokeren krijgt een vrije trap op een aardige positie, maar Amano trapt hem wel erg hoog over.
80
Vervangen Mickaël Tirpan
Ingevallen Anel Hajrič

81
Antwerp legt de bal een zoveelste keer nipt naast de kooi van Defourny. Kan de derde thuistreffer niet uitblijven of schrijven we straks iets over een deksel en een neus?
81
Vervangen Sander Coopman
Ingevallen Martin Hongla

85

Goal
Doelpunt van Francisco José Navarro Aliaga (Onbekend Onbekend)
Vijf minuten voor het einde maakt Lokeren alsnog gelijk. Kansen hebben ze amper gecreëerd, maar uiteindelijk zijn het de doelpunten die tellen.
90

Goal
Miyoshi brengt de thuisploeg op 2-1. De knappe assists was van Lamkel Zé. Wat kan die jongen toch voetballen als hij er zijn hoofd een beetje bij houdt. De voorsprong is verdiend na een dik half uur.
90
Lamkel Zé zet alles op alles om de verlengingen af te wenden, maar zijn voorzet wordt uiteindelijk weggewerkt. Krijgen we nog een beslissing in de reguliere speeltijd?
90+1
Daar was ei zo na de 2-3. Na een knotsgek begin zien we hier nu een knotsgekke slotfase.
90+1
Vervangen Aurélio Buta
Ingevallen Lior Refaelov

91
Verlengingen op gang gefloten
We zijn vertrokken voor een half uur extra voetbal!
96
We wachten nog op een eerste kans in deze eerste verlenging. Lokeren zou nu al tekenen voor strafschoppen, natuurlijk.
100
Navarro probeert het van ver, maar deze keer zeilt zijn schot ver naast.
102
Refaelov pakt uit met een heerlijke beweging en speelt Lamkel Zé aan. Die trapt opnieuw net naast.
104
Refaelov forceert een nieuwe hoekschop. Zijn invalbeurt heeft de thuisploeg duidelijk deugd gedaan. De hoekschop levert uiteindelijk niets op.
105
Bij Antwerp kijkt iedereen naar Bolat, maar die blijft gewoon staan. De bal wordt uiteindelijk in hoekschop gewerkt.
105
Vervangen Jimmy De Jonghe
Ingevallen Abdou Lahad Diakhaté

106
Kan Lokeren nog strafschoppen (of meer) afdwingen in de tweede verlenging?
We zijn aan de tweede verlenging begonnen. Kan Lokeren Antwerp nog iets in de weg leggen?
110
Antwerp is baas en laat Lokeren nauwelijks of niet in de buurt van Bolat komen. Maar Lokeren -dat in 1B zo sukkelt met een gebrek aan efficiëntie- lijkt vandaag maar een halve kans nodig te hebben om te scoren. Afgelopen is het hier dus nog zeker niet.
114
 Gele kaart voor Amara Baby

115

Goal
Doelpunt van Amara Baby (Onbekend Onbekend)
Baby maakt er 4-2 van. Krijgen we dertig jaar na datum nog een Antwerp - Vitosha-score?