Stadion: Val. Theunissenstadion
Moelingen wint thuis
Bart Hermans

SK Moelingen – Schoonbeek: 2-0

Moelingen begint sterk aan de wedstrijd met direct een kans voor Ballaerts. Aan de overkant keilde De Man over. Na de rust kreeg De Man opnieuw een
Prachtkans maar kon weer niet afwerken. Voor de doelman van de thuisploeg het sein om de held te worden. Na zestig minuten moest hij plat op een vrijschop van Jamaer, vervolgens hield hij wederom De Man van de openingstreffer. Daarna nam de thuisploeg opnieuw de touwtjes in handen. Spelmakers Kimoni en Serchia stuurden Bollaers alleen door, hij bleef kalm en Dabo tikte zijn assist over de doellijn. Aan de overkant bleef Thyssen schitterend keepen, hij pareerde een vluchtschot van Tollaro. Vervolgens kon Bollaers na zijn assist ook zelf scoren en de eindstand op 0-2 brengen.

MOELINGEN: Thyssen, B. Claes (30' P. Claes), Marcos (75' Vrindts), Smeets,