Competitie: Limburg (2B)
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Stadion RS Beverlo
Beverlo houdt Beringen uit de eindronde

Onder een loden zon waren het de bezoekers die het eerste kwartier opeisten van de Beringse derby.

Zo werd na negen minuten een vrijeschop van Driesen door alles en iedereen gemist maar kon de bal nog net op de lijn worden weggeveegd. Enkele minuten later dook Theunis plots op voor het doel maar zijn schot ging nipt voorlangs. De eerste kans voor de thuisploeg kwam er na 19' en was meteen raak: een schot uit het niets van Valentino Langi botste net voor doelman Beeken en verdween zo tegen de netten. Even later was opnieuw Langi dichtbij een tweede doelpunt na een mooi hakje. Enkele minuten nadien was Beringen dichtbij de gelijkmaker toen een vrijeschop na een terugspeelbal op doelman Claes van de lijn kon worden geveegd via de doelman en een verdediger. Tien minuten voor de rust was Beverlo dichtbij de 2-0 toen een schot van Bielen via de handen van Beeken op de lat viel. In de blessuretijd van de eerste helft kon Soleyici alleen op doelman Claes afgaan maar zijn schot werd met de voeten gered door Claes.

In de tweede helft probeerde Beverlo met alle mogelijke middelen de bezoekers af te stoppen en lag het spel erg vaak stil door tal van fouten, weggetrapte ballen etc. De thuisploeg leek lang in dat opzicht te slagen maar twaalf minuten voor tijd zorgde Di Giambattista voor de verdiende gelijkmaker. De bezoekers gingen daarna nog op zoek naar de winninggoal maar een doelpunt viel er niet meer.

Beringen lijkt door dit gelijkspel uitgeteld voor de eindronde.