Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stadion Zwartberg
Zwartberg en Gerhees in evenwicht
Niels Hendriks

Zaterdag werd de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie gespeeld. Eendracht Gerhees speelde op het veld van Zwartberg 3-3 gelijk.

Eendracht Gerhees begon zenuwachtig aan de wedstrijd en Zwartberg kwam daardoor al redelijk snel op voorsprong. Gerhees herstelde zich en Ivo Heylen scoorde de gelijkmaker. Deze 1-1 gelijke stand was ook meteen de ruststand. Andy Berckmans had Gerhees nog wel enkele keren van een nieuwe achterstand behoed.

Ook in de tweede helft was het de thuisploeg dat op voorsprong kwam en Ivo Heylen die met een mooie lob de gelijkmaker scoorde. Even later kon Danny Wouters zelfs voor de 2-3 zorgen, maar hij miste vanop de stip. Amper een paar minuten later scoorde Zwartberg de 3-2. Maar weer kwam Gerhees terug op gelijk hoogte, Ivo Lievers zorgde voor de 3-3 eindstand.

Opstelling E. Gerhees: Berckmans, Verwimp, Lippens, Cuypers (35' Hendriks), Lodewijks, Wouters (75' Van Overloop), Gielen, Sterckx, Schmitz, Lievers, Heylen.